2E KAARTJE GRATIS
49 . 00

BBB Health Boutique 5-rittenkaart

Helaas, uitverkocht
49 . 00
  • Bestel voor minimaal 2 personen om het 2e kaartje gratis te ontvangen
  • Na het invoeren van de actiecode wordt het goedkoopste kaartje gratis
  • Bestel voor minimaal 2 personen om het 2e kaartje gratis te ontvangen
  • Na het invoeren van de actiecode wordt het goedkoopste kaartje gratis
  • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 maart 2020
  • Deze aanbieding geldt voor een 5-rittenkaart bij bbb health boutique. Zie 'praktische informatie' voor alle deelnemende vestigingen
  • Het (gratis) tweede ticket kan niet worden verzilverd door de koper zelf, maar enkel cadeau worden gedaan aan bijvoorbeeld een vriend(in). Zo kun je direct samen gaan sporten!
  • Neem contact op met info@bbbhealthboutique.nl om een afspraak te maken en je ticket te verzilveren

Met een 5-rittenkaart krijg je toegang tot vijf lessen naar keuze in de hot cabin of zaal, coachingsgesprekken, tools om je voedingsgewoontes en leefstijl te verbeteren, weeg- en meetmomenten om je te motiveren en jouw resultaten vast te leggen.

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

bbb health boutique is een health boutique speciaal voor vrouwen. Bij ons kun je onder persoonlijke begeleiding werken aan je gewicht en gezondheid op het gebied van body, food & mind. Daarnaast krijg je persoonlijke begeleiding van onze coaches waardoor je een stok achter de deur hebt en deze keer wel je doelen behaalt! Uniek bij bbb is dat je kunt trainen in een hot cabin; een effectieve 30 minutes workout die de vetverbranding stimuleert. Je lichaam moet harder werken in de warmte, dus heb je sneller resultaat. Daarnaast bieden we yoga, pilates, kickboksen, small group training, HIIT en workouts in de buitenlucht.

Praktische informatie

Locaties
Tickets zijn te verzilveren bij meerdere locaties. Koop je tickets en lever deze samen met een volle spaarkaart in bij een van de beschikbare locaties. Sporten bij BBB Health Boutique kan op de volgende locaties: Amsterdam, Delft, Den Bosch, Haarlem, Den Haag, Tilburg, Rotterdam, Laren, en Utrecht. Meer informatie vind je op info.champ.nl/spaaractie/BBB-Health-Boutique .

Deze en andere sportactiviteiten zijn ook boekbaar op www.champ.nl - het grootste on-demand boekingsplatform voor sport in Nederland. Bekijk de website voor de leukste sportactiviteiten bij jou in de buurt!

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Print je tickets uit en neem deze samen met je volle spaarkaart(en) mee.

Voorwaarden 

- Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 maart 2020

- Deze aanbieding geldt voor een 5-rittenkaart bij bbb health boutique

- Het 2e (gratis) ticket is bedoeld om weg te geven en niet bedoeld voor eigen gebruik

- Neem contact op met info@bbbhealthboutique.nl om een afspraak te maken en je ticket te verzilveren

- Tickets zijn enkel geldig i.c.m. en op vertoon van de volle Albert Heijn spaarkaart(en)

- Tickets zijn niet geldig i.c.m. andere kortingsacties en/of aanbiedingen

- Tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten