2E KAARTJE GRATIS
50 . 00

Bootcamp Team 5-rittenkaart

Helaas, uitverkocht
50 . 00
  • Bestel voor minimaal 2 personen om het 2e kaartje gratis te ontvangen
  • Na het invoeren van de actiecode wordt het goedkoopste kaartje gratis
  • Bestel voor minimaal 2 personen om het 2e kaartje gratis te ontvangen
  • Na het invoeren van de actiecode wordt het goedkoopste kaartje gratis
  • • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 maart 2020
  • Deze aanbieding geldt voor een 5-rittenkaart bootcamp bij Bootcamp Team. Zie 'praktische informatie' voor een overzicht van alle deelnemende locaties
  • Het (gratis) tweede ticket kan zowel worden verzilverd door de koper zelf als cadeau worden gedaan aan bijvoorbeeld een vriend(in). Zo kun je direct samen gaan sporten!
  • Stuur jouw ticket door naar welkom@bootcampteam.com o.v.v. je naam, e-mailadres en telefoonnummer om de strippenkaart te activeren. Wil je de tweede 5-strippenkaart door iemand anders laten gebruiken, stuur dan ook zijn of haar gegevens mee.

Bootcamp Team is een sportorganisatie met meer dan 180 outdoortrainingen per week onder begeleiding van professionele en enthousiaste trainers.

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Bootcamp Team is een sportorganisatie met meer dan 180 outdoor trainingen per week onder begeleiding van professionele en enthousiaste trainers. Zien we jou bij onze volgende bootcamp in de buitenlucht? Onze trainers zijn opgeleid om deelnemers met verschillende niveaus goed te kunnen begeleiden. Door deze combinatie van deelnemers hebben wij gevarieerde groepen tijdens de training (minimale leeftijd 18 jaar). De Bootcamp Team-trainingen vinden altijd plaats in de buitenlucht. Dus ook bij een spatje regen, wind of een heerlijk stralend zonnetje. De trainingen worden gegeven in een uitdagende omgeving. Door o.a. het gebruik van je eigen lichaamsgewicht, de bankjes in het park, de traptreden en het mulle zand, wordt de omgeving volledig benut. De trainer zorgt geregeld ook voor materialen als touwen, kettlebells en TRX’en. Let's go!

Praktische informatie

Locaties
Tickets zijn te verzilveren bij meerdere locaties. Koop je tickets en lever deze samen met een volle spaarkaart in bij een van de beschikbare locaties. Sporten bij Bootcamp Team kan op de volgende locaties: Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Bleiswijk, De Lier, Delft, Den Haag, Den Hoorn ZH, Dordrecht, Gouda, Groningen, Hendrik-Ido-Ambacht, Hillegom, Hoek Van Holland, Honselersdijk, Katwijk, Leiden, Leidschendam, Maassluis, Monster, Naaldwijk, Noordwijkerhout, Nootdorp, Oegstgeest, Rhoon, Ridderkerk, Rijswijk, Rotterdam, s-Gravenzande, Schipluiden, Voorburg, Waddinxveen, Wateringen en Zoetermeer. Meer informatie vind je op info.champ.nl/spaaractie/Bootcamp-Team .

Deze en andere sportactiviteiten zijn ook boekbaar op www.champ.nl - het grootste on-demand boekingsplatform voor sport in Nederland. Bekijk de website voor de leukste sportactiviteiten bij jou in de buurt!

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Print je tickets uit en neem deze samen met je volle spaarkaart(en) mee.

Voorwaarden 

- Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 maart 2020

- Deze aanbieding geldt voor een 5-rittenkaart bootcamp bij Bootcamp Team

- Stuur jouw ticket door naar welkom@bootcampteam.com o.v.v. je naam, e-mailadres en telefoonnummer om de strippenkaart te activeren. Wil je de tweede 5-strippenkaart door iemand anders laten gebruiken, stuur dan ook zijn of haar gegevens mee.

- Tickets zijn enkel geldig i.c.m. en op vertoon van de volle Albert Heijn spaarkaart(en)

- Tickets zijn niet geldig i.c.m. andere kortingsacties en/of aanbiedingen

- Tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten