Dolfinarium

2E KAARTJE GRATIS
28 . 50
Helaas, uitverkocht
28 . 50
  • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 25 oktober 2020
  • Het reserveren van een datum via www.dolfinarium.nl/tickets is verplicht 
  • Kinderen t/m 2 jaar krijgen gratis toegang

Ontdek de wondere waterwereld van héél dichtbij!

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

Update n.a.v. Persconferentie 13-10-2020
Vanwege de aangescherpte maatregelen van 13 oktober j.l. rondom het Corona-virus zijn onze dolfijnen momenteel alleen te bewonderen in de Dolfijnendelta en vanachter de glaswand bij de Onder Odiezee. De dolfijnenvoorstelling Oceanica kunnen wij helaas niet door laten gaan in verband met de maximaal gestelde capaciteit voor Dolfijndomijn. Uiteraard is er ook in de Dolfijnendelta meerdere keren per dag een presentatie met onze dolfijnen, waar je alles over dolfijnen leert en dolfijnen in het echt kan bewonderen. Het park blijft gewoon geopend tot volgende week zondag.

Bij het Dolfinarium ontdek je de wondere waterwereld van héél dichtbij

De poorten gaan open en de zenuwen gieren door je lichaam: jouw droom om een dolfijn te ontmoeten komt eindelijk uit! En dolfijnen zijn niet de enige dieren die je in het Dolfinarium vindt. Ook walrussen, zeeleeuwen, haaien en roggen zijn van de partij. En wat dacht je van de zeehonden en bruinvissen? Wauw!

Een dag vol plezier
Samen genieten van acht prachtige voorstellingen, vier stoere speeltuinen en lekker spetteren in de waterattractie Waterpret. Of wandel heerlijk over ons eigen strand aan het Veluwemeer! Een dag Dolfinarium is een dag vól plezier. Onze waterglijbanen bestaan trouwens nog niet zo lang. Tijd om die eens uit te proberen! Durf jij het aan?

Dit seizoen nóg meer te beleven
Ga samen op avontuur door het park met het dierenpaspoort, een spannende speurtocht waarbij je alle ins- en outs leert over onze bijzondere zeezoogdieren en over hoe je hen beschermt. En als klap op de vuurpijl geniet je dit seizoen ook nog eens van de gloednieuwe dolfijnenvoorstelling Oceanica. Wat een dag!

Praktische informatie

Dolfinarium
Zuiderzeeboulevard 22
3841 WB Harderwijk

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden en meer informatie op www.dolfinarium.nl 

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Reserveer je gewenste datum via www.dolfinarium.nl/tickets. Print je tickets uit en neem deze mee naar het Dolfinarium.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 25 oktober 2020

- Het reserveren van een datum via www.dolfinarium.nl/tickets is verplicht

- Tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten

- Tickets zijn niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen en/of kortingsacties

- Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen

- Doorverkoop en namaak verboden