Fletcher Wellness-Hotel Sittard

2E KAARTJE GRATIS
29 . 50
Helaas, uitverkocht
29 . 50
Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 maart 2022
  • Geldig op alle dagen van de week, uitgezonderd nationale feestdagen en evenementen
  • Reserveren is verplicht, op basis van beschikbaarheid. Zie 'Praktische informatie' voor meer informatie

Met het ticket kun je genieten van een heerlijk 3-gangen Fletcher’s Keuzemenu, een gezellige High Tea of een luxe High Wine, High Beer of High Bubbles in één van de bijna 100 restaurants van Fletcher Hotels

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

3-gangen Fletcher’s Keuzemenu
Je kunt bij Fletcher Hotels niet alleen geweldig overnachten, ook de restaurants zijn zeker een bezoek waard. Ieder restaurant is uniek en biedt uiteenlopende gerechten die jouw smaakpapillen absoluut zullen verrassen. De chef-koks en zijn keukenbrigades bereiden onder andere smaakvolle gerechten van seizoensgebonden producten, bij voorkeur uit de regio van het hotel. Ben je een echte vleesliefhebber? Bezoek dan eens een Bar Bistro DuCo. Liever vis? Dan is Marina Lounge echt iets voor jou! Drink je graag een lekkere wijn bij jouw eten of misschien een fris biertje? Onze medewerkers adviseren graag over de beste combinaties, om jouw diner helemaal compleet te maken. Het ticket geeft recht op een 3-gangen Fletcher’s Keuzemenu voor twee personen.

High Tea
Geniet van een gezellige High Tea en klets bij onder het genot van een heerlijke kop thee (of koffie) met zoete en hartige lekkernijen. Bij Fletcher Hotels ben je hiervoor absoluut op het juiste adres! Laat je lekker in de watten leggen in één van de ruim 100 restaurants van Fletcher Hotels naar keuze. Je geniet tijdens de High Tea van diverse soorten muffins, kleine cakejes, bonbons en koekjes. Daarnaast worden kleine sandwiches en minibroodjes luxe belegd met vis en vlees. Smullen dus!

High Wine, High Beer of High Bubbles
Kun jij echt genieten van een verfijnd glas wijn, luxe champagne of een lekker speciaalbiertje? Dan is een luxe High Wine, High Beer of High Bubbles bij Fletcher Hotels een perfect idee. Bij jouw heerlijke drankje wordt een plateau met smakelijke bijpassende warme en koude hapjes geserveerd. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Kom jij de sfeervolle en comfortabele ambiance van onze restaurants ervaren? Dat je uren zal bijkletsen met jouw gezelschap is één ding wat zeker is!

Praktische informatie

Fletcher Wellness-Hotel Sittard
Milaanstraat 115
6135 LH Sittard

Reserveren via:

- High Tea: www.highteabijfletcher.nl  

- 3-gangen Fletcher’s Keuzemenu: www.dinerenbijfletcher.nl 

- High Wine, High Beer of High Bubbles: www.borrelenbijfletcher.nl
 

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Volg de instructies op het e-ticket om een reservering te plaatsen. Print je tickets uit en neem deze mee naar het restaurant van Fletcher Hotels.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 maart 2022

- Tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten 

- Tickets zijn niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen en/of kortingsacties 

- Geldig op alle dagen van de week, uitgezonderd nationale feestdagen en evenementen

- Reserveren is verplicht, op basis van beschikbaarheid. Zie 'Praktische informatie' voor meer informatie