Holiday Park

2E KAARTJE GRATIS
38 . 50
Helaas, uitverkocht
38 . 50
Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 maart 2022
  • Online reserveren is verplicht via www.holidaypark.de 
  • Kinderen t/m 84cm hebben gratis toegang

50 jaar plezier met 2 nieuwe attracties!

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

Wil je plezier en actie beleven in de Pfalz? Dan is het vakantiepark in Haßloch, met meer dan 45 sensationele attracties voor elke leeftijdsgroep, de perfecte bestemming!

Twee innovaties in 2021: Disk'O'Coaster en Splash Battle
2021 wordt WICKIEtastisch in het Vakantiepark! Want hier beleef je twee nieuwe attracties, geheel in naam van de bekende tv-serie ‘‘ Wicke en de sterke mannen ’. De bezoekers kunnen zich verheugen op een natwateravontuur in de nieuwe "Splash Battle": ga een grote watergevecht aan om het Vikingdorp te beschermen tegen vijandelijke aanvallen! Stap op de Vikingboten en zet de vervelende boeven en boeven op de vlucht met spectaculaire waterkanonnen! Levendig familieplezier is gegarandeerd. De tweede attractie in het nieuwe themagebied van Wickieland is "The Great Wave"! Ben je op zoek naar spanning? Dan krijg je hier waar voor je geld. De roterende schijf katapulteert de passagiers naar een hoogte van meer dan 15 meter en haalt tegelijkertijd snelheden tot 70 km / u. Gegarandeerd niets voor bangeriken! Veel sterke en stoere Vikingen zijn hier zeeziek geworden! Ervaar de geconcentreerde kracht van de Vikingen in Holiday Park. Het nieuwe themagebied wordt afgerond met een grote houten kinderspeeltuin, een nieuw gastronomisch aanbod, de Wickie Shop en de nieuwe Wickie Games.

De kleine gasten zijn van harte welkom in het liefdevol gethematiseerde Majaland of kunnen kapitein worden in de vissersboten. Wat voor weer het ook is, de overdekte avonturenwereld "Holiday Indoor", met 7 attracties - waaronder een achtbaan - nodigt uit tot verpozen. Niet alleen viert het vakantiepark dit jaar zijn verjaardag, ook de wereldberoemde mega-coaster "bigFM-Expedition GeForce" met 7 zendtijd en topsnelheden tot 120 km / u viert dit jaar zijn 20e verjaardag! Nog meer spanning nodig? Ervaar het gevoel van totale gewichtloosheid in de 70 meter hoge "Free Fall Tower" of ervaar echte kippenvel in de 55 meter hoge drievoudige katapultachtbaan "Sky Scream".

Let op: Voor uw bezoek aan het Vakantiepark is het nog steeds nodig om online te reserveren. Meer informatie op www.holidaypark.de

Praktische informatie

Holiday Park
Holidayparkstraße 1-5
67454 Haßloch, Duitsland

Openingstijden
Raadpleeg de actuele openingstijden op www.plopsa.com. 

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Reserveer je gewenste datum via www.holidaypark.de/nl. Print je tickets uit en neem deze mee naar Holiday Park.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig tot en met 31 maart 2022

- Voor tickets voor kinderen (≥ 85cm <1m) moet de lengte gemeten worden aan de ingang van het park. Controle op de grootte gebeurt met schoenen aan en dit op correcte maar strikte wijze. 

- Het ticket met unieke barcode geeft één persoon ≥ 85cm toegang tot het park op een dag naar keuze. 

- Kinderen t/m 84cm hebben gratis toegang 

- De toegang tot het park impliceert de aanvaarding van het parkreglement. Dit reglement is ter beschikking aan de ingang van het park en is online raadpleegbaar via www.plopsa.nl

‐ Dit ticket verschaft toegang tot alle attracties (m.u.v. betaalgames), evenementen en shows voor zover de capaciteit dit toelaat en aan de toegangsvoorwaarden wordt voldaan. 

- Misbruik (diefstal, namaak) wordt gerechtelijk vervolgd! 

‐ Plopsa is niet aansprakelijk voor verlies van dit ticket. Zonder geldig ticket kan geen toegang verleend worden tot het park. 

- Tickets worden niet teruggenomen, uitbetaald, vervangen of verlengd. Tickets zijn niet cumuleerbaar / combineerbaar met andere voordelen en/of acties.