Kerstcircus Oss

2E KAARTJE GRATIS
27 . 50
Helaas, uitverkocht
27 . 50
Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Kerstcircus Oss vindt plaats van 18 december 2021 t/m 9 januari 2022
  • Reserveer vooraf je gewenste datum en tijdstip via www.ticketmaster.nl/kerstcircussen/albertheijn
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis entree mits zij op schoot kunnen

Kerstcircus Oss laat circussterren schitteren!

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

Kerstcircus Oss komt voor de eerste keer naar de Rusheuvel in Oss en brengt een fantastische show met internationaal bekende circusartiesten. Kerstcircus Oss is een van de vijf spectaculaire circusproducties van de Duursma Groep Events en dat betekent dat er een topprogramma te zien is van 25 december tot en met 9 januari

NIEUWE ELEMENTEN
Naast een circusvoorstelling met de beste artiesten van dit moment mag u verschillende verrassende en nieuwe elementen verwachten. Zoals een rijkelijk in kerstsfeer gedecoreerd tentencomplex, een gezellige foyer met uitgebreide horeca én een warme snack uit één van onze foodtrucks. Een kinderattractie draait gezellig zijn rondjes in de foyertent en in de voortent staat voor de allerkleinsten een complete kinderboerderij opgesteld die dagelijks gratis toegankelijk is.

CONTROLEER JE ZAKKEN
Zoals gezegd kent de show een rijke selectie van internationale topartiesten. Traditioneel, virtuoos, grappig en verbazingwekkend. Van de getalenteerde muzikale Saly Clowns tot de komische trampoline-act van Max Weldy. De Easy Riders bieden u een trapez-act, aangedreven door een motorrijder. Bij Kenny Quinn adviseren we u om uw zakken goed te controleren en te kijken of het horloge nog om uw pols zit. De jonge Viktor Saly combineert in zijn jongleer-act zijn muzikale talenten met stuiterballen en Duo Alambria balanceert boven uw hoofd op het strakke koord. In totaal meer dan 12 acts die u met trots worden gepresenteerd door Jarno Kikkert, gastheer en spreekstalmeester van de voorstelling!

Praktische informatie

Informatie
Kijk voor aanvullende informatie op www.nederlandsekerstcircussen.nl/circussen/kerstcircus-oss

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je vanuit Albert Heijn een e-mail met daarin je vouchercode. Let op: deze e-mail met vouchercode die je van Albert Heijn ontvangt is niet je toegangsbewijs. Ga met de vouchercode uit de e-mail van Albert Heijn naar www.ticketmaster.nl/kerstcircussen/albertheijn en boek daar de gewenste datum. Het e-ticket dat je vervolgens vanuit Ticketmaster ontvangt geeft toegang tot het Kerstcircus.

Voorwaarden

  • Het Kerstcircus vindt plaats van 18 december 2021 t/m 9 januari 2022 
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis entree mits zij op schoot kunnen
  • Reserveer vooraf je gewenste datum en tijdstip via www.ticketmaster.nl/kerstcircussen/albertheijn  
  • Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties