MacBike Arrangement

2E KAARTJE GRATIS
14 . 75
Helaas, uitverkocht
14 . 75
Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.

Huur een fiets om het beste uit je bezoek aan Amsterdam te halen! 

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

Huur een fiets met handremmen en 3 versnellingen voor 24 uur om het beste uit je bezoek aan Amsterdam te halen. Je fietst lekker licht, goedkoop, snel en duurzaam van de ene hotspot naar de andere. En met de gratis plattegrond met routes ontdek je alle bijzondere plekken in de stap en weet je zeker dat je niets mist.

Fiets langs de prachtige grachten, door het pittoreske Jordaan, de beroemde rosse buurt of door het adembenemende Vondelpark. Je kunt ook de stad uit fietsen, bijvoorbeeld voor een tour door het prachtige landschap rond Amsterdam: het landelijke Waterland of het groene Amstelland, langs de Amstel. Met de oude windmolens, boerderijen en kastelen waan je je in een andere wereld.

MacBike verhuurt al meer dan 30 jaar fietsen in Amsterdam. En daar zijn we trots op! Elke dag staan we klaar voor de vele bezoekers van onze stad om hen op weg te helpen met een huurfiets. We inspireren onze gasten met fietsroutes, leggen de verkeers- en parkeerregels uit en zorgen ervoor dat ze op een veilige en goed onderhouden fiets de weg op gaan. Waar wacht je op? Boek nu je fiets en haal het meeste uit je bezoek aan Amsterdam!

Extra’s:
• Al onze fietsen zijn voorzien van twee stevige sloten. Je kunt dus gemakkelijk even pauzeren in het park, een terrasje pakken of een museum bezoeken. Over de fiets hoef je je geen zorgen te maken, die staat rustig buiten op je te wachten.
• Ken je de stad niet? Vraag om tips en advies aan onze verhuurmedewerkers. Bovendien krijg je bij ons een gratis plattegrond mee van het centrum van Amsterdam. Je weet altijd waar je bent!
• Ga je op pad als het regent? Bij ons krijg je een gratis regenponcho. Zo blijf je toch lekker droog!

Praktische informatie

MacBike Amsterdam
Oosterdokskade 63A
1011 DL Amsterdam

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden en de verhuurlocaties op www.macbike.nl/nl/fietsverhuur-amsterdam

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Vervolgens reserveer je je gewenste datum en tijdstip via www.macbike.nl/nl/fietsverhuur-amsterdam. Print je tickets uit en neem deze mee naar MacBike.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 maart 2022

- Minimumleeftijd is 12 jaar

- Online reserveren is verplicht via www.macbike.nl/nl/fietsverhuur-amsterdam 

- De fietsen zijn niet te gebruiken door mindervaliden

- De borg is niet inbegrepen. Je hebt keuze uit 2 opties: kopie van 1 creditcard per 5 fietsen of 1 legitimatiebewijs per 5 fietsen en €50,- contant per fiets

- De verzekering is niet inbegrepen. Als je alle risico's wilt uitsluiten, raden we je aan een verzekering af te sluiten (bij te boeken tijdens de reservering)

- Tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten 

- Tickets zijn niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen en/of kortingsacties 

- Je huurt de fietsen voor een hele dag