2E KAARTJE GRATIS
60 . 00

Personal Training

Helaas, uitverkocht
60 . 00
  • Bestel voor minimaal 2 personen om het 2e kaartje gratis te ontvangen
  • Na het invoeren van de actiecode wordt het goedkoopste kaartje gratis
  • Bestel voor minimaal 2 personen om het 2e kaartje gratis te ontvangen
  • Na het invoeren van de actiecode wordt het goedkoopste kaartje gratis
  • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 maart 2020
  • Deze aanbieding geldt voor een Personal Training bij verschillende aanbieders door heel Nederland. Zie ‘praktische informatie’ voor alle deelnemers
  • Neem contact op met de vestiging naar keuze voor het maken van een afspraak en zo je ticket te verzilveren
  • Het (gratis) tweede ticket kan zowel worden verzilverd door de koper zelf als cadeau worden gedaan aan bijvoorbeeld een vriend(in). Zo kun je direct samen gaan sporten!

Wil je graag doelgericht en onder begeleiding werken aan je sportieve doelen? Dan is personal training zéker iets voor jou.

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Wat wil jij bereiken? Dat is de eerste vraag die je jezelf moet stellen voordat je aan personal training begint. Want jouw persoonlijke doel(en) zijn het uitgangspunt voor een personal trainer om aan de slag te gaan met een trainingsschema op maat. En dan hebben we het niet alleen over sporten, maar ook over persoonlijke begeleiding in je levensstijl. Personal training is een van de meest effectieve vormen van doelgericht trainen. Daardoor haal je sneller het gewenste resultaat dan als je zelfstandig aan de slag gaat in de sportschool. Dus zeg het maar, wat wil jij bereiken?

Praktische informatie

Locaties
Tickets zijn te verzilveren bij meerdere locaties. Koop je tickets en lever deze samen met een volle spaarkaart in bij een van de beschikbare locaties. Deze activiteit is te boeken in: Haarlem bij Achilles Personal Gym, Delft bij BMFITT, Dordrecht bij Crossfit Imbellem, Hoogvliet bij Darragh Zondervan, Alkmaar bij Fit by coaching, Den Haag bij Groven Training, Rotterdam bij Miki Strenger, Rotterdam bij Mirjam Koornneef, Groningen bij Move4Progress, Amersfoort bij Movement Amersfoort en Wateringen bij Roodenburg Sport en Coaching. Meer informatie vind je op info.champ.nl/spaaractie/Personal-Training

Deze en andere sportactiviteiten zijn oo k boekbaar op www.champ.nl - het grootste on-demand boekingsplatform voor sport in Nederland. Bekijk de website voor de leukste sportactiviteiten bij jou in de buurt!

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Print je tickets uit en neem deze samen met je volle spaarkaart(en) mee.

Voorwaarden

- Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 maart 2020

- Deze aanbieding geldt voor een Personal Training bij verschillende aanbieders door heel Nederland

- Neem contact op met de vestiging naar keuze voor het maken van een afspraak en zo je ticket te verzilveren

- Tickets zijn enkel geldig i.c.m. en op vertoon van de volle Albert Heijn spaarkaart(en) 

- Tickets zijn niet geldig i.c.m. andere kortingsacties en/of aanbiedingen

- Tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten