2E KAARTJE GRATIS
10 . 00

Kickbokstraining

Helaas, uitverkocht
10 . 00
  • Bestel voor minimaal 2 personen om het 2e kaartje gratis te ontvangen
  • Na het invoeren van de actiecode wordt het goedkoopste kaartje gratis
  • Bestel voor minimaal 2 personen om het 2e kaartje gratis te ontvangen
  • Na het invoeren van de actiecode wordt het goedkoopste kaartje gratis
  • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 maart 2020
  • Deze aanbieding geldt voor een kickbokstraining bij verschillende aanbieders door heel Nederland. Zie ‘praktische informatie’ voor alle deelnemende vestigingen
  • Neem contact op met de vestiging naar keuze voor het maken van een afspraak en zo je ticket te verzilveren
  • Het (gratis) tweede ticket kan zowel worden verzilverd door de koper zelf als cadeau worden gedaan aan bijvoorbeeld een vriend(in). Zo kun je direct samen gaan sporten!

Even stoom afblazen? Ga kickboksen! Deze vechtsport zorgt er gegarandeerd voor een voldaan gevoel. Kickbokstrainingen worden gegeven op meerdere locaties door heel Nederland, hierdoor is er altijd wel een aanbieder bij jou in de buurt. Waar ga jij?

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Wil jij werken aan je conditie, kracht en techniek? Of gewoon even je hoofd leegmaken door helemaal los te gaan op de bokszak of de bokshandschoenen van je buddy? Kickboksen is de perfecte uitlaatklep. Bij kickboksen leer je zowel stoot- als traptechnieken. Je gaat niet direct de ring in, maar een beetje sparren met je buddy kan onderdeel uitmaken van de training. Na een kickboksles sta je op je benen te trillen van vermoeidheid, maar je hoofd is gegarandeerd leeg en er is ruimte voor nieuwe energie. Zelf ervaren? Probeer het eens uit!

Praktische informatie

Locaties
Tickets zijn te verzilveren bij meerdere locaties. Koop je tickets en lever deze samen met een volle spaarkaart in bij een van de beschikbare locaties. Deze activiteit is te boeken in: Amsterdam bij Bodytime, Zaandam bij De Vechtfabriek, Helmond bij Gymbokx, Utrecht bij Jimmys Gym, Arnhem bij Kickboxing Arnhem, Tilburg bij Kickboxing Tilburg, Almelo bij Scorpio Gym en Veenendaal bij Sportagus. Meer informatie vind je op info.champ.nl/spaaractie/kickboksen.

Deze en andere sportactiviteiten zijn ook boekbaar op www.champ.nl - het grootste on-demand boekingsplatform voor sport in Nederland. Bekijk de website voor de leukste sportactiviteiten bij jou in de buurt!

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Print je tickets uit en neem deze samen met je volle spaarkaart(en) mee.

Voorwaarden

- Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 maart 2020

- Deze aanbieding geldt voor een kickbokstraining bij verschillende aanbieders door heel Nederland

- Neem contact op met de vestiging naar keuze voor het maken van een afspraak en zo je ticket te verzilveren

- Tickets zijn enkel geldig i.c.m. en op vertoon van de volle Albert Heijn spaarkaart(en)

- Tickets zijn niet geldig i.c.m. andere kortingsacties en/of aanbiedingen

- Tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten