2E KAARTJE GRATIS
12 . 50

Bootcamp bij Bootcamp4Kids

Helaas, uitverkocht
12 . 50
  • Bestel voor minimaal 2 personen om het 2e kaartje gratis te ontvangen
  • Na het invoeren van de actiecode wordt het goedkoopste kaartje gratis
  • Bestel voor minimaal 2 personen om het 2e kaartje gratis te ontvangen
  • Na het invoeren van de actiecode wordt het goedkoopste kaartje gratis
  • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 maart 2020
  • Deze aanbieding geldt voor 1x bootcamp bij Bootcamp4Kids en is enkel geldig in combinatie met het tweede ticket. Zie ‘praktische informatie’ voor alle locaties
  • Neem contact op met info@bootcamp4kids.com om een afspraak te maken en zo je ticket te verzilveren
  • Het (gratis) tweede ticket kan zowel worden verzilverd door de koper zelf als cadeau worden gedaan aan bijvoorbeeld een vriend(in). Zo kun je direct samen gaan sporten!

Bootcamp4Kids verzorgt spannende, maar sportieve bootcamps voor kinderen door heel Nederland. Onze energieke en enthousiaste trainers zorgen ervoor dat alles gezellig verloopt en dat alle kinderen vol zelfvertrouwen terugkomen met enthousiaste verhalen.

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

Bootcamp4kids gelooft dat ieder kind lekker in zijn of haar vel zou moeten zitten door voldoende beweging, gezond eten en goede sociale en emotionele begeleiding. In de bootcamptrainingen van Bootcamp4kids worden de kinderen geheim agent, ninja, superheld, brandweerman of supermodel. De kinderen leven zich helemaal in en nemen de leefstijl van hun superheld aan. Let op: Bootcamp4Kids geeft zowel partijtjes, workshops en programma s als losse bootcamptrainingen.Dit ticket is enkel geldig voor de lossebootcampspecials.Trainingen worden op locatie gegeven in Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht, Gelderland, Flevoland, Noord Brabant en Zeeland. De trainers zijn gediplomeerd en met de nieuwste technologie en storytelling gaan de kinderen helemaal op in het verhaal.

Praktische informatie

Locaties
Tickets zijn te verzilveren bij meerdere locaties. Koop je tickets en lever deze samen met een volle spaarkaart in bij een van de beschikbare locaties. Sporten bij Bootcamp4kids kan op de volgende locaties: Den Haag, Heerhugowaard, Zuid Scharwoude,Hoorn, Wognum, Amstelveen, Bergen op Zoom, Breda, Oudenbosch, Etten Leur, Rotterdam, Lage Vuursche, Soest, Amersfoort, Wassenaar, en Leiden. Meer informatie vind je op info.champ.nl/spaaractie/Bootcamp4Kids .

Deze en andere sportactiviteiten zijn ook boekbaar op www.champ.nl - het grootste on-demand boekingsplatform voor sport in Nederland. Bekijk de website voor de leukste sportactiviteiten bij jou in de buurt!

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Print je tickets uit en neem deze samen met je volle spaarkaart(en) mee.

Voorwaarden

- Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 maart 2020 

- Deze aanbieding geldt voor 1x bootcamp bij Bootcamp4Kids en is enkel geldig in combinatie met het tweede ticket 

- Neem contact op met info@bootcamp4kids.com om een afspraak te maken en zo je ticket te verzilveren 

- Tickets zijn enkel geldig i.c.m. en op vertoon van de volle Albert Heijn spaarkaart(en) 

- Tickets zijn niet geldig i.c.m. andere kortingsacties en/of aanbiedingen 

- Tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten 

- Dit ticket is alleen geldig voor de Bootcampspecials