2E KAARTJE GRATIS
59 . 95

6 weken exclusief trainen bij easyActive

Helaas, uitverkocht
59 . 95
  • Bestel voor minimaal 2 personen om het 2e kaartje gratis te ontvangen
  • Na het invoeren van de actiecode wordt het goedkoopste kaartje gratis
  • Bestel voor minimaal 2 personen om het 2e kaartje gratis te ontvangen
  • Na het invoeren van de actiecode wordt het goedkoopste kaartje gratis
  • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 maart 2020
  • Deze aanbieding geldt voor 6 weken trainen bij easyActive. Zie 'praktische informatie' voor een overzicht van alle deelnemende vestigingen
  • Neem contact op met de vestiging naar keuze voor het maken van een afspraak en zo je ticket te verzilveren
  • Het (gratis) tweede ticket kan zowel worden verzilverd door de koper zelf als cadeau worden gedaan aan bijvoorbeeld een vriend(in). Zo kun je direct samen gaan sporten!

Behaal resultaat met het 30Active programma bij easyActive! Hierbij train je tweemaal per week in kleine groepen, waarbij je trainer ervoor zorgt dat jij snel resultaat boekt.

Dit product wordt aangeboden door : Touch Incentive Marketing

Omschrijving

easyActive is dé plek voor fitness. Bij easyActive ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht om jou je doelstellingen te laten halen. Of het nu voor je plezier is, je gezondheid, om te ontspannen of allemaal. Wij helpen jou werken aan een gezonde levensstijl. Met behulp van het unieke 30Active programma bereik jij gegarandeerd jouw doel. Je kiest voor training gericht op één van de vier zones: kracht, conditie, core of lenigheid. Deze trainingen in kleine groepen van maximaal 8 deelnemers zijn geschikt voor elke leeftijd en elk niveau; van beginner tot ervaren atleet. Jouw trainer staat twee keer per week voor je klaar om te zorgen dat je tijdens de oefeningen de juiste techniek uitvoert.

Praktische informatie

Locaties
Tickets zijn te verzilveren bij meerdere locaties. Koop je tickets en lever deze samen met een volle spaarkaart in bij een van de beschikbare locaties. Sporten bij EasyActive kan op de volgende locaties: Biddinghuizen, Delft, Den Bosch, Hasselt, Heerenveen, Leiderdorp, Meppel, Oud-Beijerland, Tegelen, Wageningen. Meer informatie vind je op info.champ.nl/spaaractie/easyActive .

Deze en andere sportactiviteiten zijn ook boekbaar op www.champ.nl - het grootste on-demand boekingsplatform voor sport in Nederland. Bekijk de website voor de leukste sportactiviteiten bij jou in de buurt!

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Print je tickets uit en neem deze samen met je volle spaarkaart(en) mee.

Voorwaarden

- Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 maart 2020

- Deze aanbieding geldt voor 6 weken trainen bij easyActive

- Neem contact op met de vestiging naar keuze voor het maken van een afspraak en zo je ticket te verzilveren

- Tickets zijn enkel geldig i.c.m. en op vertoon van de volle Albert Heijn spaarkaart(en)

- Tickets zijn niet geldig i.c.m. andere kortingsacties en/of aanbiedingen

- Tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten