Ontsleuteld

2E KAARTJE GRATIS
17 . 50
Helaas, uitverkocht
17 . 50
Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 maart 2022
  • Let op: reserveren is verplicht! Reserveer jouw datum van bezoek via www.ontsleuteld.nl/reserveren

Waan jezelf een heuse spion en traceer de Mysterieuze Opdrachtgever!

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

De Mysterieuze Opdrachtgever reist door het hele land. Meer dan 60 steden en dorpen zijn het toneel van zijn ingenieuze masterplan. Jij krijgt nu de unieke mogelijkheid deze Mysterieuze Opdrachtgever te traceren en te ontmaskeren!

Ontsleuteld is een interactief stadsspel waarbij de deelnemers gedurende het spel live in contact staan met de spionnen van de Mysterieuze Opdrachtgever waarmee zij contact moeten zien te leggen. Gedurende het spel moeten diverse locaties in de binnenstad worden getraceerd, opdrachten worden vrijgespeeld en telefoonnummers worden ontsleuteld welke allemaal ook daadwerkelijk gebeld moeten worden om zo steeds dichter bij de overwinning te kunnen komen.

Om helemaal in de sfeer te komen ontvang(en) jij, en je eventuele teamgenoten, voor aanvang van deze spannende missie een ‘persoonlijke’ videoboodschap van de Mysterieuze Opdrachtgever. Aan jullie de taak om samen, binnen de speeltijd, zoveel mogelijk locaties in de binnenstad (van een dorp of stad naar keuze) zien te traceren. Speur aan de hand van aanwijzingen de betreffende locaties op, speel de bijbehorende opdrachten vrij en ontsleutel telkens een uniek telefoonnummer om zo stap voor stap dichter bij de Mysterieuze Opdrachtgever te kunnen komen. In het totaal zijn er 10 locaties om te traceren en dus ook 10 opdrachten vrij te spelen en 10 unieke telefoonnummers te ontsleutelen.

Heb je de opdracht juist uitgevoerd? Dan klopt hoogstwaarschijnlijk het vrijgespeelde telefoonnummer en krijg je moeiteloos één van onze spion(nen) aan de lijn. Tenzij een ander team jullie net voor is natuurlijk, dan is de telefoonlijn tijdelijk bezet en zul je het nog eens moeten proberen. Voel je de adrenaline al opkomen? De klok tikt…de telefoon gaat over, wie neemt er op?! Heb je een fout gemaakt in de opdracht? Dan zou het zo kunnen zijn dat het telefoonnummer welke je vrijspeelt ook niet helemaal klopt. Toch zal je waarschijnlijk proberen te bellen met onze spion en kan het zomaar voorkomen dat je een wildvreemde aan de lijn krijgt! Dit kan zorgen voor een hilarische situatie, zeker wanneer jullie in codetaal jezelf kenbaar proberen te maken, maar het werkt natuurlijk ook uiterst spanning verhogend, jullie willen immers door naar de volgende locatie om zo dichter bij de overwinning te komen!

Wanneer een opdracht goed is uitgevoerd en de oplossing correct is, ontvangen jullie via één van onze spionnen een aanwijzing welke jullie naar de volgende locatie leidt. De 10 verzamelde oplossingen/telefoonnummers vormen uiteindelijk samen een ultiem finalenummer waarmee contact is te leggen met de Mysterieuze Opdrachtgever!

Met wie durf jij deze uitdaging aan?

Praktische informatie

Ontsleuteld
Maar liefst meer dan 60 locaties zijn onderdeel van deze sensatie. Kijk voor deelnemende locaties op www.ontsleuteld.nl

Openingstijden
Kijk voor meer informatie en actuele openingstijden- en dagen op www.ontsleuteld.nl 

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Reserveer je datum van bezoek via www.ontsleuteld.nl/reserveren. Print je tickets uit en neem deze naar Ontsleuteld.

Voorwaarden 

- Tickets zijn geldig t/m 31 maart 2022

- Reserveren is verplicht! Reserveer nu jouw datum van bezoek via www.ontsleuteld.nl/reserveren 

- Tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten

- Tickets zijn niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen en/of kortingsacties