Plopsa Indoor Coevorden

2E KAARTJE GRATIS
21 . 50
Helaas, uitverkocht
21 . 50
  • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 maart 2021
  • Reserveren via www.plopsaindoorcoevorden.nl is verplicht
  • Kinderen t/m 84cm hebben gratis toegang

Bumba, Plop, Wickie de Viking en Mega Mindy ontvangen je met open armen in Plopsa Indoor Coevorden, het mooiste indoorpretpark van Nederland! 

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

Laat je betoveren door de magische wereld van Studio 100 en beleef een onvergetelijke dag in het mooiste indoorpretpark van Nederland! Dans in de K3-Disco, spring tussen de Dansende Fonteinen, klim in Plops Speelboom, maak een bloedstollende vaart op de Wickiebaan, geniet van een spetterende show van je Studio 100-helden in het nostalgische amfitheater en trotseer de Woeste Zee! 25 vetcoole attracties veroveren de harten van kleine avonturiers en hun familie.

Bij mooi weer speel je in het ruime buitengedeelte met K3-Brandweermolen, K3-Verkeerspark, Klimberg en andere spannende attracties. Een hele dag plezier voor Ploppertjes van 2 tot 10 jaar!

Praktische informatie

Openingstijden
Raadpleeg de actuele openingstijden op www.plopsaindoorcoevorden.nl/nl

Plopsa Indoor Coevorden
Reindersdijk 57
7751 SH Dalen

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Reserveer je gewenste datum via www.plopsaindoorcoevorden.nl. Print je tickets uit en neem deze mee naar Plopsa Indoor Coevorden.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig tot en met 31 maart 2021

- Reserveren via www.plopsaindoorcoevorden.nl is verplicht

- Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties

- Tickets zijn niet in te wisselen tegen contanten

- Voor tickets voor kinderen (≥ 85cm <1m) moet de lengte gemeten worden aan de ingang van het park. Controle op de grootte gebeurt met schoenen aan en dit op correcte maar strikte wijze. 

- Het ticket met unieke barcode geeft één persoon ≥ 85cm toegang tot het park op een dag naar keuze. 

- Kinderen t/m 84cm hebben gratis toegang 

- De toegang tot het park impliceert de aanvaarding van het parkreglement. Dit reglement is ter beschikking aan de ingang van het park en is online raadpleegbaar via www.plopsaindoorcoevorden.nl/nl 

‐ Dit ticket verschaft toegang tot alle attracties (m.u.v. betaalgames), evenementen en shows voor zover de capaciteit dit toelaat en aan de toegangsvoorwaarden wordt voldaan. 

- Misbruik (diefstal, namaak) wordt gerechtelijk vervolgd! 

‐ Plopsa is niet aansprakelijk voor verlies van dit ticket. Zonder geldig ticket kan geen toegang verleend worden tot het park.