Privéles Tennis

2E KAARTJE GRATIS
50 . 00
Helaas, uitverkocht
50 . 00
  • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 maart 2021
  • Reserveren is verplicht via info.champ.nl/ah-spaarcampagne/racketsport 
  • Deze activiteit is beschikbaar bij 19 verschillende locaties
  • Kijk bij 'Omschrijving' voor alle beschikbare locaties

Stap de baan op en breng jouw tennisskills naar een hoger niveau.

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

Stap de baan op en breng jouw tennisskills naar een hoger niveau. Leer de meest uitdagende ballen terug te slaan. Laat jouw tegenstander versteld staan van jouw smashes. Of krijg, indien je een beginner bent en wil leren tennissen, de basis onder de knie. Met een privéles worden spelsituaties nagebootst door een gecertificeerde trainer en breng je jouw vaardigheden naar het volgende level. Je krijgt 1 tot 1.5 uur les (exacte duur van de activiteit verschilt per locatie). Neem zelf 2x een privéles of geef er één weg aan een vriend(in) en speel jullie volgende gezamenlijke potje op een hoger niveau.

Deze activiteit is beschikbaar bij: Tennisschool Van der Heijden in Lemmer, Tennisschool Patrick Nooijens in Etten-Leur, Tennisschool Jeroen Hoevenberg in Zaandam, Tennisschool Jeroen Hoevenberg in Beverwijk, Tennisschool Jeroen Hoevenberg in Amsterdam, Tennisschool Jeroen Hoevenberg in Purmerend, Tennisschool TVL in Lelystad, Tennis LEREN in Utrecht, Tennisschool Pruijs in Amersfoort, NDO in Dronten, NDO in Het Harde, NDO in Exloo, NDO in Genemuiden, NDO in Elburg, NDO in Hasselt, NDO in Hierden, NDO in Nijkerk, NDO in Harderwijk, NDO in Wezep.

Is deze activiteit niet bij jou in de buurt beschikbaar? Kijk dan op Champ.nl voor nog veel meer locaties!

Praktische informatie

Locaties
Deze activiteit wordt aangeboden op meerdere locaties door heel Nederland. Kijk voor een compleet overzicht op info.champ.nl/ah-spaarcampagne/racketsport 

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na ontvangst van jouw bestelling en betaling ontvang je jouw ticket per e-mail. Hierin vind je jouw unieke vouchercode waarmee je jouw tickets dient te verzilveren. Verzilver deze code door het stappenplan in je bestelling te doorlopen.

Voorwaarden 

- Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 maart 2021 

- Reserveren via info.champ.nl/ah-spaarcampagne/racketsport is verplicht  

- Tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten 

- Tickets zijn enkel geldig op door de gekozen locatie beschikbare data en tijden