SEA LIFE Blankenberge (België)

2E KAARTJE GRATIS
20 . 00
Helaas, uitverkocht
20 . 00
Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.

Neem een duik zonder nat te worden in SEA LIFE Blankenberge en kom oog in oog met haaien, roggen en zeepaardjes. Ontmoet ook de leuke pinguïns en otters.

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

In SEA LIFE Blankenberge maak je een boeiende ontdekkingsreis door de mysterieuze onderwaterwereld. Meer dan 50 aquaria tonen het wonderlijke onderwaterleven van de Amazonerivier tot aan de Noordzee, en vele andere rivieren, zeeën en oceanen. Van spectaculaire haaien in de haaientunnel, beruchte piranha’s, het nationaal kweekprogramma voor zeepaardjes tot een prachtige zeeschildpad met een beperking – je vindt het allemaal in SEA LIFE!

Wellicht het bekendste onderdeel van SEA LIFE Blankenberge is het zeehondenopvangcentrum, waar aangespoelde zeehondenpups worden opgevangen en verzorgd. In de afgelopen 20 jaar heeft het Rescue Team meer dan 500 zeehondenpups opgevangen, verzorgd en terug in zee vrijgelaten dankzij de steun van sympathisanten en bezoekers van SEA LIFE.

In het 2.750 vierkante meter grote buitengedeelte maak je bovendien kennis met knotsgekke Humboldt pinguïns, speelse otters en imposante zeeleeuwen.

Praktische informatie

SEA LIFE Blankenberge
Koning Albert-I-laan 116
8370 Blankenberge
België

Openingstijden
Kijk voor de actuele openingstijden en meer informatie op www.visitsealife.com/blankenberge

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Reserveer je gewenste datum en tijdstip via www.visitsealife.com/blankenberge/?promocode=AHOffer. Print je tickets uit of neem deze digitaal mee naar SEA LIFE Blankenberge.

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 maart 2022

- Het reserveren van je gewenste datum en tijdstip via www.visitsealife.com/blankenberge/?promocode=AHOffer is verplicht 

- Tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten

- Tickets zijn niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen en/of kortingsacties

- Tickets hoeven niet geprint te hoeven, deze zijn scanbaar vanaf de telefoon

- Kinderen t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen