The Art of Aardman

2E KAARTJE GRATIS
12 . 50
Helaas, uitverkocht
12 . 50
  • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 9 mei 2021
  • Het reserveren van je datum van bezoek via www.forum.nl/aardman is verplicht
  • Kinderen t/m 6 jaar krijgen gratis toegang

Shaun the Sheep and Friends

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

Shaun the Sheep, Chicken Run, Wallace & Gromit en vele anderen: de creaties van Aardman Studios betoveren al decennia lang een breed publiek. Maak in onze nieuwste expositie een buitengewone reis langs originele schetsen, handgemaakte kleimodellen, uitgebreide decors en hele filmsets en bekijk hoe jouw favoriete Aardman-karakter is ontstaan en de prijswinnende films met veel liefde, vakmanschap en toewijding tot stand zijn gekomen.

Wandel tussen Wallace’s waanzinnige uitvindingen en meer dan 50 authentieke filmsets, waaronder Gromits beroemde moestuin, de straten van Shaun the Sheep the Movie, de vliegmachine van Chicken Run en het spectaculaire vijf meter hoge schip van The Pirates! Band of Misfits.

Handgemaakte modellen, originele schetsen, karakterstudies, storyboards en productiemodellen – alles wordt getoond, inclusief parels als de allereerste tekeningen van Wallace & Gromit en de raket van A Grand Day Out. Bekijk fragmenten, geselecteerd uit meer dan 60 korte films en functies, fantasierijke advertenties en muziekvideo's.

The Art of Aardman – Shaun the Sheep and Friends wordt een groots uitje voor het hele gezin, animatieliefhebbers en kunstliefhebbers, met stukken die het ongelooflijke vakmanschap, de humor en kunst van Aardman Studios belichten.

De expositie is gemaakt door het Franse museum Art Ludique, in nauwe samenwerking met de bekroonde makers en producenten van de veelvuldig gelauwerde Aardman Studio uit Bristol. ‘De expositie is nog tot en met 9 mei 2021 te bezoeken bij Forum Groningen.’

Praktische informatie

Forum Groningen
Nieuwe Markt 1
9712 KN Groningen

Openingstijden
Kijk voor meer informatie en actuele openingstijden- en dagen op www.forum.nl/aardman 

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Reserveer je datum van bezoek via www.forum.nl/aardman. Na afronding van het bestelproces krijg je een PDF met de ticket(s) in je mailbox. Neem deze tickets mee naar The Art of Aardman.

Voorwaarden
- Tickets zijn geldig t/m 9 mei 2021
- Kinderen t/m 6 jaar krijgen gratis toegang
- Reserveren is verplicht! Reserveer nu jouw datum van bezoek via www.forum.nl/aardman
- Tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten
- Tickets zijn niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen en/of kortingsacties