VR Gamecube Verhuur

2E KAARTJE GRATIS
59 . 50
Helaas, uitverkocht
59 . 50
Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.
  • Je kunt gebruik maken van dit uitje t/m 31 maart 2022
  • Reserveren is verplicht via 010-7371132 of via info@vr4play.nl
  • Minimumleeftijd: Vanaf 8 jaar

Fantasie wordt werkelijkheid in Virtual Reality!

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

Stap in je tank in World of tanks VR , zombies overleven. achtbaan ritjes maken, Boze vogels katapulteren in Angry Birds VR of boks tegen elkaar in een professionele virtuele boksring. Allemaal eigenlijk te bizar voor woorden, maar toch mogelijk bij ons in virtual reality!

VR4play verhuurt VR gamecubes waarbij 1 t/m 3 personen (of een huishouden met maximaal 4 personen per VR gamecube), net zoals bij bowlen om en om kunnen spelen. We hebben onze gamecubes voorzien van zitplaatsen en beeldschermen. Wanneer één iemand aan het spelen is kan de rest van het gezelschap dus gezellig meegenieten met de persoon die op dat moment middenin een virtual reality ervaring zit. Fysiek is er ruimvoldoende afstand tussen de verschillende VR cubes. De VRcubes zijn in Virtual Reality allemaal met elkaar verbonden. Je kan dus met meerdere mensen tegelijk in het zelfde spel VR gamen. Het enige wat je hoeft te doen is meerdere VR cubes huren.

Voor de prijs van 1 VR gamecube krijg je twee VR gamecubes tot je beschikking. Het grootte voordeel is dat je met twee personen tegelijk met of tegen elkaar kan spelen in Virtual Reality. En je kan met maximaal zes mensen ipv van drie mensen bij ons langskomen.

Praktische informatie

VR4Play
Satijnbloem 47
3068 JP Rotterdam

Openingstijden
Kijk voor meer informatie en de actuele openingstijden www.vr4play.nl 

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Reserveer je gewenste datum en tijdstip via 010-7371132 of via info@vr4play.nl. Print je tickets uit en neem deze mee naar VR4PLAY.

Een kwartier voor aanvang van de speeltijd wordt door één van onze VR hosts uitgelegd hoe ons systeem werkt en wat voor VR games wij precies hebben. Na deze uitleg kun je zelf aan de slag met onze complete speel bibliotheek en bepaal jij zelf wat je speelt!

Voorwaarden

- Tickets zijn geldig t/m 31 maart 2022

- Tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten 

- Reserveren is verplicht via 010-7371132 of via info@vr4play.nl

- Tickets zijn niet geldig i.c.m. andere kortingen en/of acties

- Minimumleeftijd: Vanaf 8 jaar

- De tickets zijn op alle dagen geldig, m.u.v. zaterdagen en feestdagen

- Uitgeprinte versie van de voucher meenemen