Wellness & Beauty de Woudfennen

2E KAARTJE GRATIS
32 . 50
Helaas, uitverkocht
32 . 50

Wellness & Beauty De Woudfennen in Joure is een begrip in Friesland.

Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets
Dit product wordt aangeboden door: Touch Tickets

Omschrijving

De authentieke gemoedelijke sfeer zorgt ervoor dat je je direct thuis voelt. De persoonlijke benadering staat centraal in dit paradijs van baden en sauna’s. In De Woudfennen kun je jezelf weer opladen en je dag volledig naar eigen wens invullen.

Opwarmen in de sauna, ontspannen tijdens een massage of professionele beautybehandeling. Geniet van een Hamam in ons oosters badhuis of van een spectaculair uitzicht over de weilanden in een Finse panoramasauna op 12 meter hoogte. In de ruime tuin is het aangenaam afkoelen in een briesje of genieten van de zon.

Een dag ontspannen met wellness is niet compleet zonder een heerlijke beautybehandeling. In het Beauty Instituut kan iedereen voor professionele treatments terecht. Of kies je ervoor te ontspannen tijdens een massage? Heerlijk ontspannen en relaxen, voor een paar uurtjes of een hele dag. Ervaar de rust en de ruimte die ons resort te bieden heeft en beleef het ultieme wellnessgevoel. Wij heten je een warm welkom!

Praktische informatie

Wellness & Beauty de Woudfennen
Woudfennen 10
8503 BA Joure

E-mail receptie@dewoudfennen.nl

Werkwijze en voorwaarden

Werkwijze
Na bestelling en betaling ontvang je een reserveringscode per e-mail. Activeer jouw geldige entreebewijs via www.saunaticket.nl/dagjeuit en reserveer direct je gewenste datum. Neem de toegangsbewijzen mee op de dag van je bezoek.

Voorwaarden

- Het toegangsbewijs is in te leveren t/m 31 maart 2021, m.u.v. de schoolvakanties 

- Het toegangsbewijs is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties 

- Het toegangsbewijs is niet in te wisselen tegen contanten 

- Vooraf reserveren is verplicht en kan uitsluitend via www.saunaticket.nl/dagjeuit  

- In het weekend (vrijdag t/m zondag) geldt een weekendtoeslag à €4,95 p.s. te voldoen bij de receptie van de wellnesslocatie op de dag van bezoek 

- Voor deze aanbieding geldt een beperkte beschikbaarheid