Aanbieder van Emma Matras uit actie: Slaapshop

Verzending

Kan ik mijn bestelling ook annuleren?

 • Annuleren is niet mogelijk. Wel kun je jouw bestelling weigeren aan de deur, dan wordt het kostenloos retour genomen en ontvang je geld terug zoals beschreven onder het kopje "retourneren".

Binnen hoeveel dagen ontvang ik mijn EASY by Emma matras?

 • Jouw bestelling wordt binnen 10 - 15 werkdagen bezorgd. Op het moment dat jouw zending bij de transporteur is aangekomen, ontvang je een Track & Trace waarop je jouw bestelling kunt volgen. 

Hoe wordt mijn Easy matras verzonden?

 • Jouw Easy Matras wordt in de laatste fase van het productieproces opgerold en vacuüm gezogen. Vervolgens verpakt de producent het Easy matras samen met een gebruiksaanwijzing en een foliesnijder in een compacte kartonnen doos. Thuis is het alleen maar een kwestie van uitpakken en kort op adem laten komen. Easy is na een paar minuten al klaar voor de eerste powernap!
 • Leuke tip voor als je kinderen hebt: de doos waar Emma in wordt verzonden is leuk speelgoed! Bouw er een kasteeltje van of bewaar het als verstopplek! Let er natuurlijk wel op dat al het plastic uit de doos is gehaald.

Meer dan één product besteld?

 • Dan worden je producten misschien op verschillende momenten geleverd. 

Retourneren & Voorwaarden

Hoe werkt het proefslapen?

 • Proefslapen houdt in dat je bij aanschaf van een matras een afgesproken aantal nachten het matras mag uitproberen. Mocht het matras je uiteindelijk niet bevallen, kan je het matras terugsturen en krijg je je hele aankoopbedrag terug.
 • Je mag 30 nachten proefslapen op het Easy by Emma Matras.

Mijn product is kapot, wat moet ik doen?

 • Dat is niet de bedoeling natuurlijk! Stuur in dit geval je bestelnummer en een foto met uitleg naar service@emma-matras.nl. Zo kunnen we samen naar een oplossing zoeken!

Onder welke voorwaarden mag je het matras retourneren?

 • Je mag het matras terugsturen als jij vindt dat het matras niet bij je past. Dit gebeurt niet vaak, maar kan natuurlijk af en toe voorkomen. Dit moet natuurlijk wel binnen de 30 nachten gebeuren. Je kan jouw Easy by Emma Matras zelf retour aanmelden via de retourenservice.

Hoe werkt het terugsturen van het Easy by Emma Matras?

 • Je kan je matras zelf retour aanmelden via de klantenservice van Emma, o.v.v. jouw ordernummer. Zodra jouw retourverzoek is verwerkt zal een medewerker contact met je opnemen. Hij/zij maakt dan een opfhaalafspraak op een datum naar voorkeur. Het matras hoeft niet opnieuw ingepakt te worden. Een retourzending is gratis en het volledige aankoopbedrag krijg je binnen veertien dagen na ontbinding van de overeenkomst teruggestort. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Onderhoud

Kan ik mijn matras wassen?

 • De tijk van het Easy matras kan gewoon in de wasmachine. Rits de matrastijk aan de bovenkant open en maak het bovendeel los van het onderste gedeelte. Beide kanten – zowel onder als boven – kan gewassen worden op 40° graden. Aangezien het materiaal nauwelijks vocht vasthoudt, komt de tijk bijna droog uit de wasmachine. Kleine vlekken kan je met een mild wasmiddel met de hand verwijderen.

Moet ik het matras draaien of keren?

 • Het Easy matras kan prima worden gedraaid. De anti-slip onderkant moet daarbij altijd aan de onderkant liggen, keer Easy dus niet op de kop. Daarnaast is het Easy matras zo opgebouwd dat de schuimlagen op een goede volgorde liggen. Het Easy matras kan natuurlijk wel in de lengte gedraaid worden.

Kan het matras op een (elektrisch) verstelbare bodem?

 • Het matras kan zonder problemen gebogen worden tot een hoek van 45 graden. Dit betekent dat een Easy ook op een verstelbare bodem gelegd kan worden. Een boek lezen in bed of lekker televisie kijken is dus geen enkel probleem.

Garantie

Wanneer gaat mijn 10 jaar garantie in?

 • De 10 jaar garantie gaat in op het moment dat jij het matras thuis ontvangt.

Welke garantie geldt er op het Easy matras?

 • Wanneer je het matras goed behandelt, maar er toch scnheuren, deuken of beschadigingen van het schuim ontstaan, bieden wij gedurende 10 jaar na aankoop garantie aan. Ook wanneer de rits door een productionele fout kapot gaat, kan je met ons contact opnemen om aanspraak te maken op de garantie. De wettelijke herroepings- en garantierechten blijven ongewijzigd. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Contact

Zijn er vragen over een bestelling die je hebt geplaatst? Raadpleeg de veelgestelde vragen voor meer informatie.
 

Contact opnemen met de klantenservice, dat kan via onderstaande contact mogelijkheden:

Mail: service@emma-matras.nl
Telefoon: +31208081173
Social Media: -

Vind alle inforamtie van de productpagina in deze link

Algemene voorwaarden

Voor de algemene voorwaarden, klik hier voor meer informatie. 

Site: https://www.emma-matras.nl/algemene-voorwaarden/

 
 

Bedrijfsinformatie

Handelsnaam: Emma Matratzen GmbH

Website: emma-sleep.com

Adres: Wilhelm-Leuschner-Straße 78, 60329 Frankfurt am Main, Germany

Kamer van Koophandel: HRB 103278

BTW nummer: DE 301904406