Deze pagina houden wij up-to-date wat betreft alle vragen omtrent het Coronavirus en de uitjes die gekocht zijn op onze website. Wij raden aan deze website goed in de gaten te houden. 

Ook raden wij aan om de website van het desbetreffende uitje voor het bezoek te raadplegen. Hierop staan de werkwijzen en reserveringswijzen van het uitje beschreven. Er zal in de meeste gevallen vooraf gereserveerd moeten worden via de website van het desbetreffende uitje. Tevens zal er voor bepaalde uitjes een verklaring omtrent gezondheid voor aankomst bij het uitje moeten worden ingevuld.

Update persconferentie op 19-11-2020 | N.a.v. de persconferentie van 17-11-2020 zijn de maatregelen versoepelt. Na een korte sluiting van 2 weken mogen alle dierentuinen, pretparken en musea weer open. Vanaf heden is de ah.nl/uitjes pagina weer live en kun je alle volle spaarkaarten nog t/m 10 januari 2021 verzilveren.

De meeste uitjes hebben een geldigheid tot maart 2021 dus er is nog voldoende gelegenheid om je favoriete uitje te bezoeken.

Laatste update: 04-11-2020 09:45

De Efteling

Helaas moet de Efteling van donderdag 5 tot en met woensdag 18 november 2020 haar poorten sluiten. Om je na de heropening alsnog de mogelijkheid te geven om de Efteling te bezoeken, is de geldigheid van de tickets verlengd tot en met vrijdag 18 december 2020.

 • Klik hier voor de meest actuele informatie.
 • Klik hier voor de geldigheid van het laagseizoen ticket.
 • Klik hier voor de geldigheid van het flexibele ticket.

SnowWorld

Heb jij tijdens de Wintersportcampagne in de beginperiode van 2020 tickets gekocht voor SnowWorld, en heb je nog niet de kans gehad om deze te gebruiken door alle corona maatregelen? Dan hebben we goed nieuws! Alle nog niet-verzilverde tickets van deze actie zijn verlengd t/m 30 september 2021 (niet geldig in de kerstvakantie en voorjaarsvakantie).

 • Kerstvakantie 2020: 19 december 2020 t/m 3 januari 2021 
 • Kerstvakantie 2020 Duitsland (Alpenpark Neuss): 23 december 2020 t/m 6 januari 2021 
 • Voorjaarsvakantie 2021: 13 februari t/m 28 februari 2021 

Om alsnog gebruik te kunnen maken van je ticket(s) dien je o.v.v. “Albert Heijn februari 2020” contact op te nemen met SnowWorld via information@snowworld.com. Voeg aan de bijlage van het bericht jouw ticket(s) toe.

Let op: de ‘2 uur skipas & schnitzelmenu’ en ‘4 uur skipas & schnitzelmenu’ kunnen tijdelijk vanwege de corona maatregelen niet worden verzilverd. SnowWorld hoopt deze binnenkort weer beschikbaar te kunnen stellen. Op het schnitzelmenu kan geen compensatie worden geboden.

Toverland

Tickets gekocht met een geldigheid t/m 15 november, kunnen naar aanleiding van de persconferentie op 03-11-2020 worden ingewisseld t/m het zomerseizoen 2021. Via www.toverland.com wordt binnen enkele weken een vervolgupdate geplaatst over hoe je in dat geval volgend jaar gebruik kunt maken van je ticket.

Roompot

Alle Nederlandse deelnemende vakantieparken zijn open. Boek een weekend of midweek weg in de periode van 6 november 2020 tot en met 22 maart 2021. Verzilver je vouchercode vóór 1 december 2020.

 • Uw verblijf willen wij en Roompot zo veilig en zorgeloos mogelijk laten verlopen. Daarom volgt Roompot de laatste ontwikkelingen en nemen ze maatregelen volgens de richtlijnen van het RIVM en de overheid. In de accommodaties en bij de faciliteiten die geopend zijn geeft Roompot extra aandacht aan hygiëne. Kijk voor de actuele informatie omtrent corona https://www.roompot.nl/corona-informatie/ 
 • Op uw boeking via Albert Heijn geldt ook de omboekgarantie van Roompot. Daarmee kunt u tot 28 dagen voor uw aankomstdatum zonder extra kosten uw vakantie aanpassen, binnen het actieaanbod van Albert Heijn en mits dit beschikbaar is. Indien u uw boeking wenst om te boeken kunt u contact opnemen met Roompot Vakanties via bookings@roompot.nl. Kijk voor een actuele beschikbaarheid op www.roompot.nl/ah 
 • Boekingen Duitsland
  De Duitse overheid heeft extra maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Vanaf maandag 2 november 2020 t/m zondag 29 november 2020 zijn toeristische overnachtingen in Duitsland niet toegestaan. Roompot heeft gasten die in deze periode een boeking hebben gemaakt voor Cochem of Bad Bentheim een mail gestuurd. Heeft u tussen 2 november en 29 november geboekt voor Roompot Cochem of Bad Bentheim maar geen mail ontvangen? Neem dan contact op met bookings@roompot.nl 

Dierentuinen

Dierentuinen zijn weer geopend!

Let op: Je dient voorafgaand aan je bezoek te reserveren bij het park naar keuze. Zonder reservering wordt er geen toegang verleend!

 

 • WILDLANDS 2020: Heb je voor WILDLANDS een ticket aangeschaft via Albert Heijn in de periode 25-09-2020 t/m 30-11-2020 en deze nog niet gebruikt? Dan wordt de geldigheid van deze tickets verlengd van 31-12-2020 t/m 31-03-2021! Let op: Reserveer voorafgaand aan je bezoek een tijdslot via www.wildlands.nl/bezoeken

 • Beekse Bergen: Reserveer voorafgaand aan je bezoek een tijdslot via www.beeksebergen.nl. Tickets zijn geldig t/m 31 december 2020.
 • Dierenrijk: Reserveer voorafgaand aan je bezoek een tijdslot via www.dierenrijk.nl. Tickets zijn geldig t/m 31 december 2020.

Voor onderstaande dierentuinen is de verzilverperiode voorbij, er kan helaas niet meer verzilverd worden. Restituties zijn niet mogelijk.

 • Apenheul: Tickets voor Apenheul waren geldig t/m 30 oktober 2020, en zijn niet langer in te leveren bij deze leverancier.
 • Dierenpark Amersfoort: Tickets waren geldig t/m 30 juni 2020, en zijn niet langer in te leveren bij deze leverancier.
 • Dolfinarium: Reserveer voorafgaand aan je bezoek een tijdslot via www.dolfinarium.nl. Tickets zijn geldig t/m 25 oktober 2020. 

Restaurant De Beren

 • Door de coronamaatregelen zijn de restaurants wederom gesloten. Heb je een voucher van De Beren die je vanwege de maatregelen niet hebt kunnen inleveren, neem dan contact op met info@touchtickets.nl.  

Pathé Filmdeal

Heb je deze zomer de ‘Pathé Filmdeal: 2e Kaartje + 2e Medium Popcorn’ gekocht en hier nog geen gebruik van gemaakt? Dan is van de filmtickets de geldigheid verlengd van 15-12-2020 naar 31-01-2021! Gezien Pathé nog geen popcorn mag verkopen volgt later uitsluitsel over de popcornvouchers. Kijk voor meer informatie op ah.nl/pathe.

Uitjescampagne 2e Kaartje Gratis 2020

Let op! Onderstaand heeft betrekking op de uitjescampagne van 2020. Neem voor vragen omtrent de geldigheid van tickets aangeschaft via de 2e Kaartje Gratis Uitjescampagne contact op met info@touchincentive.nl. Voor uitzonderingen zie onderstaand:

Pathé

Heb je via de AH Uitjescampagne 2e Kaartje Gratis 2020 een midweekvoucher voor Pathé aangeschaft? Dan is de geldigheid van deze tickets verlengd van t/m 31 januari 2021. De vouchers verzilver je voor de filmtickets op de website van Pathé via www.pathe.nl of via de Pathé App. Doe dit voordat je Pathé bezoekt.

Thermae 2000

U kunt Thermae 2000 blijven bezoeken, waarbij de voucher momenteel voor maximaal 4 uur gebruikt kan worden. Er is geen mogelijkheid tot restaurant gebruik. Op dit moment geldt dit tot 11 november 2020. Heeft u al een reservering gemaakt, dan biedt Thermae 2000 de optie om het verblijf te verplaatsen naar een andere datum. De uiterlijke datum tot waarop u de reservering kunt verplaatsten staat momenteel op 31-12-2020. Wanneer de huidige maatregelen langer van toepassing zijn, volgen uiteraard t.z.t. passende maatregelen.

Plopsaland 

Naar aanleiding van de persconferentie van de veiligheidsraad van vrijdag 23 oktober moet Plopsa helaas een aantal van haar Belgische parken tijdelijk de deuren sluiten. Tickets met een beperkte geldigheid worden verlengd. Onderstaand een overzicht per park:  

 

Bobbejaanland

 • Ongebruikte tickets worden automatisch verlengd tot 30-06-2021.
 • Je zult geen nieuw ticket ontvangen. Het bestaande ticket kan opnieuw worden gebruikt voor een nieuwe reservering.

Flywise Stedentrip

 • De verzilverperiode is voorbij, er kan helaas niet meer verzilverd worden. Restituties niet mogelijk.
 • Flywise heeft omstreeks 25 oktober reizen die gepland zijn om in november te vertrekken een update gestuurd. Wilt u uw reis annuleren? Dan gelden reguliere annuleringsvoorwaarden. Wij verzoeken u vriendelijk bericht af te wachten en in de tussentijd geen onnodig contact te zoeken met de klantenservice.  
 • Alle Flywise reizen met vertrek van 14 maart t/m 31 mei 2020 zijn geannuleerd. Al deze boekingen kunnen gebruik maken van de voucherregeling. Deze annuleringen worden vanzelf omgezet naar een voucher, je ontvangt deze per e-mail binnen twee weken van Flywise. Let op: deze kan in je SPAM terecht komen. Zodra de situatie het toelaat kun je met jouw voucher een nieuwe reis boeken. 
 • De voucher is één jaar geldig vanaf het moment van uitgifte. Voor de meest actuele informatie omtrent de boekingen kun je de volgende website raadplegen: https://verrassingstickets.nl/nl/COVID-19 en contact opnemen met Flywise.
 • We begrijpen heel goed dat je misschien een voorkeur hebt voor teruggave van de betaalde reissom. De omstandigheden zijn echter zo uitzonderlijk, dat de reisbranche voor een uitzonderlijke oplossing heeft gekozen. Branchevereniging ANVR ondersteunt deze oplossing. Het SGR staat garant voor de voucher voor pakketreizen. Op de website van SGR vind je een overzicht met veelgestelde vragen over de SGR voucher.

Disneyland Parijs

 • Neem voor vragen contact op met AH Ticketservice: info@touchtickets.nl 
 • Sommige ervaringen, shows of evenementen zijn mogelijk niet beschikbaar of kunnen worden gewijzigd vanaf de heropening, afhankelijk van de evolutie van de hygiëne- en veiligheidsmaatregelen en aanbevelingen van overheidsinstanties. Kijk voor de laatste updates op www.disneylandparis.com.

 

Uitjescampagne 2e Kaartje Gratis 2019

Let op! Onderstaand heeft betrekking op de uitjescampagne van 2019. Neem voor vragen omtrent de geldigheid van tickets aangeschaft via de 2e Kaartje Gratis Uitjescampagne contact op met info@touchincentive.nl. Voor uitzonderingen zie onderstaand:

Center Parcs Aqua Mundo 

Center Parcs is gesloten voor dagrecreatie in alle parken voor zolang de parken gesloten zijn. Iedereen die voor een dag in die periode een ticket heeft gekocht bij Center Parcs, kan deze gratis wijzigen. Voor reeds gekochte tickets kan contact op worden genomen met het desbetreffende park vanaf het moment dat het park weer geopend is. 

Fletcher - Hotelovernachting

Fletcher blijft geopend voor hotelovernachtingen. Hotelgasten die overnachten mogen daarbij gebruik maken van het restaurant. De uiterlijke verzilverdatum is verstreken. Tickets kunnen helaas niet meer verzilverd worden. Restituties zijn niet mogelijk. 

Fletcher - Borrelen, Diner en High Tea

Tickets voor Borrelen bij Fletcher, Diner bij Fletcher en de High Tea bij Fletcher, aangeschaft via de 2e Kaartje Gratis campagne 2019 zijn verlengd t/m 30 november 2020. Let op: reserveren is verplicht.