Deze pagina zullen wij up to date houden wat betreft alle vragen omtrent het Coronavirus en de uitjes die gekocht zijn op onze website. 

Langzaam zullen steeds meer uitjes weer open gaan. Het is belangrijk altijd de website van het desbetreffende uitje voor bezoek te raadplegen. Hierop staan alle werkwijze en reserveringswijze van het uitje beschreven. Er zal altijd vooraf gereserveerd moeten worden via de website van het desbetreffende uitje, tevens zal er voor bepaalde uitjes een verklaring omtrent gezondheid voor aankomst bij het uitje moeten worden ingevuld. 

Laatste update: 25-5-2020 15:34

De Efteling 

 

De Efteling heeft het streven om het attractiepark volledig te openen op 20 mei. Wel op aangepaste wijze en met een maximaal aantal gasten (1/3 van de normale capaciteit). Hier werkt Efteling stapsgewijs naar toe.  

Reserveer je bezoek vooraf op efteling.com. Het is momenteel erg druk op de website van de Efteling om een dag te reserveren. Probeer het op een later moment nog eens. Er komen voldoende dagen voor jou als AH klant beschikbaar. Je ticket is geldig tot en met 15 november.

Klik hier voor de meest actuele informatie. 

 •   Klik hier voor de meest actuele informatie.
 • Tickets zijn nog steeds te koop op onze site of in de winkel.
  • Klik hier voor de geldigheid van het laagseizoen ticket
  • Klik hier voor de geldigheid van het flexibele ticket

Disneyland Parijs

· Disneyland Parijs is gesloten vanaf 14-3-2020. 

· Neem voor vragen contact op met AH Ticketservice: ahtickets@touchincentive.nl

Sommige ervaringen, shows of evenementen zijn mogelijk niet beschikbaar of kunnen worden gewijzigd vanaf de heropening, afhankelijk van de evolutie van de hygiëne- en veiligheidsmaatregelen en aanbevelingen van overheidsinstanties. Kijk voor de laatste updates op www.disneylandparis.com.

 

Roompot

Alle deelnemende vakantieparken zijn open. De faciliteiten zijn veelal nog gesloten t/m 31 mei. Vanaf 1 juni zullen ook de faciliteiten weer geopend worden. 

 • Uw verblijf willen wij en Roompot zo veilig en zorgeloos mogelijk laten verlopen. Daarom volgt Roompot de laatste ontwikkelingen en nemen ze maatregelen volgens de richtlijnen van het RIVM en de overheid. In de accommodaties en bij de faciliteiten die geopend zijn geeft Roompot extra aandacht aan hygiëne. 
 • Op uw boeking via Albert Heijn geldt ook de omboekgarantie van Roompot. Daarmee kunt u tot 28 dagen voor uw aankomstdatum zonder extra kosten uw vakantie aanpassen, binnen het actieaanbod van Albert Heijn en mits dit beschikbaar is. Kijk voor een actuele beschikbaarheid op www.roompot.nl/ah 
 • Indien u uw boeking wenst om te boeken kunt u contact opnemen met Roompot Vakanties via bookings@roompot.nl Let op: dit kan alleen 28 dagen voor aankomst.

   

Flywise Stedentrip

 •  Alle Flywise reizen met vertrek van 14 maart t/m 31 mei zijn geannuleerd. Al deze boekingen kunnen gebruik maken van de voucherregeling. 
 • Deze annuleringen worden vanzelf omgezet naar een voucher, je ontvangt deze per e-mail binnen twee weken van Flywise. Let op: deze kan in je SPAM terecht komen. Zodra de situatie het toelaat kun je met jouw voucher een nieuwe reis boeken. 
 • Op de website van SGR vind je een overzicht met veelgestelde vragen over de SGR voucher.
 • De voucher is één jaar geldig vanaf het moment van uitgifte. Je hoeft hierover dus géén contact met Flywise op te nemen. Gelieve af te wachten: de klantenservice is overbelast door de situatie.
 • Heb je jouw vouchercode nog niet verzilverd? Geen probleem, verzilveren kan t/m 30 juni 2020. 

Restituties niet mogelijk 

 • We begrijpen heel goed dat je misschien een voorkeur hebt voor teruggave van de betaalde reissom. De omstandigheden zijn echter zo uitzonderlijk, dat de reisbranche voor een uitzonderlijke oplossing heeft gekozen. Branchevereniging ANVR ondersteunt deze oplossing. Het SGR staat garant voor de voucher voor pakketreizen.

 

Dierentuinweken

Heb je een kassabon gekocht, en deze nog niet verzilverd? Verzilver deze dan vóór 30 juni 2020 op de pagina van de dierentuin naar keuze via https://lekkerweglekkerthuis.ah.nl/tickets/dierentuinen/5/ om je voucher te kunnen ontvangen.

Let op: Je dient voorafgaand aan je bezoek te reserveren bij het park naar keuze. Zonder reservering wordt er geen toegang verleend!

· Apenheul: Reserveer voorafgaand aan je bezoek een tijdvakbewijs via www.apenheul.nl. Tickets zijn geldig t/m 30 juni 2020.

· Beekse Bergen: Reserveer voorafgaand aan je bezoek een tijdslot via www.beeksebergen.nl. Tickets zijn geldig t/m 31 december 2020.

· Dierenpark Amersfoort: Reserveer voorafgaand aan je bezoek een tijdslot via www.dierenparkamersfoort.nl. Tickets zijn geldig t/m 30 juni 2020.

· Dierenrijk: Reserveer voorafgaand aan je bezoek een tijdslot via www.dierenrijk.nl. Tickets zijn geldig t/m 31 december 2020.

· Dolfinarium: Aanvullende informatie over het Dolfinarium is binnenkort beschikbaar.

· WILDLANDS: Reserveer voorafgaand aan je bezoek een tijdslot via www.wildlands.nl. Tickets zijn geldig t/m 31 augustus 2020.

Voorwaarden

· Kassabonnen dienen voor 30 juni 2020 te worden verzilverd voor tickets van een dierentuin naar keuze.

· Tickets voor de Dierentuinweken kunnen helaas niet worden gerestitueerd.

· Het omzetten van verzilverde tickets naar een ander dierenpark is niet mogelijk. 

· Tickets zijn wel overdraagbaar. Zo kunnen bijvoorbeeld familieleden of vrienden met jouw kaartje naar de dierentuin om alsnog een leuke dag te beleven!

Restaurant De Beren

De oorspronkelijke verloopdatum van de vouchers was eind maart. In verband met het coronavirus is deze periode verschoven. Het reserveren en inleveren van de voucher is nu mogelijk in de periode van 1 september t/m 30 november 2020.

Bob Autowas

 • Wasprogramma Binnenreiniging: de interieurbanden van BOB Autowas zijn per 17 maart 2020 gesloten tot minimaal 28 april 2020. Reeds gekochte tickets blijven geldig tot 31 juli 2020..·Wasprogramma intensief / Unlimited abonnement: de BOB Autowas wasstraten zijn geopend volgens de normale openingstijden, en te verzilveren t/m 31 juli 2020. 

Alle ticketdeals van BOB Autowas zijn verlengd t/m 31 juli 2020. 

 

Uitjescampagne 2e Kaartje Gratis 

geldigheid van de meeste uitjes is verlengd naar 30 juni 2020. Voor uitzonderingen zie onderstaand

Sauna

 heb je een ticket voor de sauna aangeschaft via de Uitjescampagne 2e kaartje Gratis? Bekijk hieronder wat de actuele voorwaarden zijn voor de betreffende sauna:

Elysium, SpaWeesp, SpaWell, SpaPuur, Thermen Holiday, Zwaluwhoeve en de Veluwse Bron:
Zijn gesloten vanaf heden t/m 1 september 2020. De tickets zijn verlengd t/m 30 september 2020. 

- Indien er al geboekt is kan de boeking kosteloos worden omgeboekt. Hiervoor graag direct contact opnemen met de betreffende locatie.

Thermen & Wellness AnHolts, Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard, Centre du Lac Sauna en beautycentrum, Thermen Beauty Sauna van Egmond, Sauna Het Friese Woud, Sauna de Heuvelrug, Thermen La Mer Day Spa, Thermen & Beauty LeeuwerikHoeve, Sauna & Beauty de Thermen Nijmegen, Sauna & Beauty Oase, Orange Wellness, Thermae Son, Sauna & Beauty Velp Wellnessresort de Waterlelie, Wellness Center NLG de Bronsbergen, Sauna & Beauty Ommen, Sauna & Beauty de Veluwe:
Zijn gesloten t/m 1 september 2020. Tickets zijn verlengd t/m 30 september 2020. 

- De reserveringen zijn geannuleerd t/m 1 september 2020. Wij adviseren om t.z.t. een nieuwe reservering te maken voor een saunabezoek.

Let op: De locatie Wellness Centre de Thermen is permanent gesloten!

Center Parcs Aqua Mundo 

• Center Parcs is gesloten voor dagrecreatie in alle parken voor zolang de parken gesloten zijn. Iedereen die voor een dag in die periode een ticket heeft gekocht bij Center Parcs, kan deze gratis wijzigen. Voor reeds gekochte tickets kan contact op worden genomen met het desbetreffende park vanaf het moment dat het park weer geopend is. 

Fletcher

Je kunt ‘Borrelen bij Fletcher’, ‘Dineren bij Fletcher’ en ‘High Tea bij Fletcher’ verzilveren en boeken t/m 30 november 2020.

 

Fletcher Hotelovernachting

De uiterlijke datum waarop je een boeking kunt maken is verlengd van 31 mei 2020 naar 30 juni 2020. Let op: Reserveren kan maximaal 4 kalenderweken voor aankomst. 

Adventure Valley Landgraaf

Sinds 16 mei is Adventure Valley Landgraaf beperkt open. De manier van reserveren voor Adventure Valley Landgraaf blijft ongewijzigd zoals op het e-ticket vermeld. Je kunt o.v.v. “Albert Heijn” een starttijd reserveren via www.snowworld.com/starttijd of door te bellen naar +31 (0)45 54 70 700. 

Het is verplicht om vooraf een starttijd voor het klimpark te reserveren. Voor de Alpine Coaster is vooraf reserveren niet nodig. Het ticket “klimpark + 5 ritten Alpine Coaster” moet in één keer worden verzilverd.

Onze veiligheidsmaatregelen volgens de richtlijnen van het RIVM zijn te vinden op: https://www.snowworld.com/landgraaf/nl/adventure-valley-gaat-weer-open 

 Op de volgende pagina vind je meer informatie over alle SnowWorld locaties: https://www.snowworld.com/nl/maatregelen-vanwege-het-coronavirus