Deze pagina houden wij up-to-date wat betreft alle vragen omtrent het Coronavirus en de uitjes die gekocht zijn op onze website. Wij raden aan deze website goed in de gaten te houden.

Ook raden wij aan om de website van het desbetreffende uitje voor het bezoek te raadplegen. Hierop staan de werkwijzen en reserveringswijzen van het uitje beschreven. Er zal in de meeste gevallen vooraf gereserveerd moeten worden via de website van het desbetreffende uitje. Tevens zal er voor bepaalde uitjes een verklaring omtrent gezondheid voor aankomst bij het uitje moeten worden ingevuld.

Update persconferentie op 23 maart 2021 

Naar aanleiding van de persconferentie van 23 februari 2021 zijn de maatregelen onveranderd. Als gevolg van de maatregelen van de overheid sluiten vrijwel alle uitjes tijdelijk de deuren t/m 16 maart 2021. Van de meeste uitjes zijn de toegangskaartjes geldig t/m 31 maart 2021. Kijk voor meer informatie over de geldigheid van de tickets op de website van de aanbieders van de uitjes.

Laatste update: 25 maart 2021 10:13

Dierentuinen

Als gevolg van de aangescherpte maatregelen van de overheid hebben de dierentuinen helaas hun deuren moeten sluiten, tot nader bericht.

Let op: Je dient voorafgaand aan je bezoek te reserveren bij het park naar keuze. Zonder reservering wordt er geen toegang verleend!

 • WILDLANDS 2020: Heb je voor WILDLANDS een ticket aangeschaft via Albert Heijn in de periode 25 september 2020 t/m 30 november 2020 en deze nog niet gebruikt? Dan wordt de geldigheid van deze tickets verlengd van 31 december 2020 t/m 31 maart 2021! Let op: Reserveer voorafgaand aan je bezoek een tijdslot via www.wildlands.nl/bezoeken
 • Beekse Bergen: Reserveer voorafgaand aan je bezoek een tijdslot via www.beeksebergen.nl. Tickets zijn geldig t/m 30 juni 2021.

Voor onderstaande dierentuinen is de verzilverperiode voorbij, er kan helaas niet meer verzilverd worden. Restituties zijn niet mogelijk.

 • Apenheul: Tickets voor Apenheul waren geldig t/m 30 oktober 2020, en zijn niet langer in te leveren bij deze leverancier.
 • Dierenpark Amersfoort: Tickets waren geldig t/m 30 juni 2020, en zijn niet langer in te leveren bij deze leverancier.
 • Dierenrijk: Reserveer voorafgaand aan je bezoek een tijdslot via www.dierenrijk.nl. Tickets zijn geldig t/m 31 december 2020.
 • Dolfinarium: Reserveer voorafgaand aan je bezoek een tijdslot via www.dolfinarium.nl. Tickets zijn geldig t/m 25 oktober 2020.

Disneyland Parijs

 • Neem voor vragen contact op met AH Ticketservice: info@touchincentive.nl
 • Sommige ervaringen, shows of evenementen zijn mogelijk niet beschikbaar of kunnen worden gewijzigd vanaf de heropening, afhankelijk van de evolutie van de hygiëne- en veiligheidsmaatregelen en aanbevelingen van overheidsinstanties. Kijk voor de laatste updates op www.disneylandparis.com.

Duinrell

 • Als gevolg van de aangescherpte maatregelen van de overheid heeft Duinrell het tikibad helaas moeten sluiten. Het vakantiepark van Duinrell is wel open voor overnachtingen. Als je toch je overnachting wilt omboeken kun je contact opnemen met info@duinrell.nl om samen tot een passende oplossing te komen.

Efteling

Als gevolg van de aangescherpte maatregelen van de overheid heeft de Efteling de deuren momenteel gesloten, tot nader bericht. Kijk op https://www.efteling.com/nl/park/tijdelijke-sluiting voor alle actuele informatie over de tijdelijke sluiting. 

 • Klik hier voor de meest actuele informatie.
 • Efteling actietickets zijn niet meer geldig.
 • Reguliere Efteling-tickets met een geldigheid t/m 03 januari 2021 worden verlengd t/m 28 maart 2021.

Fletcher – Hotelovernachting 2020

 • Het reserveren van een overnachting is mogelijk t/m 31 mei 2021. Indien het ticket niet voor deze datum wordt verzilverd is het ticket niet langer geldig. Restitutie van het betaalde bedrag is niet mogelijk.

Flywise Stedentrip

Pathé Filmdeal

 • Ondanks dat het op dit moment nog onduidelijk is wanneer de bioscopen weer hun deuren mogen openen wil ik jullie alvast informeren dat de Pathé vouchers die zouden verlopen t/m 31 mei 2021 worden verlengd naar t/m 30 juni 2021. 

Roompot -2020

Alle Nederlandse deelnemende vakantieparken zijn open. Boek een weekend of midweek weg in de periode van 6 november 2020 tot en met 22 maart 2021. Verzilver je vouchercode vóór 1 december 2020.

 • Uw verblijf willen wij en Roompot zo veilig en zorgeloos mogelijk laten verlopen. Daarom volgt Roompot de laatste ontwikkelingen en nemen ze maatregelen volgens de richtlijnen van het RIVM en de overheid. In de accommodaties en bij de faciliteiten die geopend zijn geeft Roompot extra aandacht aan hygiëne. Kijk voor de actuele informatie omtrent corona https://www.roompot.nl/corona-informatie/ 
 • Op uw boeking via Albert Heijn geldt ook de omboekgarantie van Roompot. Daarmee kunt u tot 28 dagen voor uw aankomstdatum zonder extra kosten uw vakantie aanpassen, binnen het actieaanbod van Albert Heijn en mits dit beschikbaar is. Indien u uw boeking wenst om te boeken kunt u contact opnemen met Roompot Vakanties via bookings@roompot.nl. Kijk voor een actuele beschikbaarheid op www.roompot.nl/ah

Boekingen Duitsland

 • De Duitse overheid heeft extra maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Vooralsnog zijn toeristische overnachtingen in Duitsland niet toegestaan. Roompot heeft gasten die in deze periode een boeking hebben gemaakt voor Cochem of Bad Bentheim een mail gestuurd. Geen mail ontvangen? Neem dan contact op met bookings@roompot.nl 

SnowWorld

SnowWorld – Voorjaar 2020

 • Heb jij tijdens de Wintersportcampagne in de beginperiode van 2020 tickets gekocht voor SnowWorld, en heb je nog niet de kans gehad om deze te gebruiken door alle corona maatregelen? Dan hebben we goed nieuws! Alle nog niet-verzilverde tickets van deze actie zijn verlengd t/m 30 september 2021 
 • Om alsnog gebruik te kunnen maken van je ticket(s) dien je o.v.v. “Albert Heijn februari 2020” contact op te nemen met SnowWorld via information@snowworld.com. Voeg aan de bijlage van het bericht jouw ticket(s) toe.

Let op: de ‘2 uur skipas & schnitzelmenu’ en ‘4 uur skipas & schnitzelmenu’ kunnen tijdelijk vanwege de corona maatregelen niet worden verzilverd. SnowWorld hoopt deze binnenkort weer beschikbaar te kunnen stellen. Op het schnitzelmenu kan geen compensatie worden geboden.

SnowWorld – Najaar 2020

Heb jij tijdens de Wintersportcampagne in het najaar van 2020 tickets gekocht voor SnowWorld, en heb je nog niet de kans gehad om deze te gebruiken door alle corona maatregelen? Alle nog niet-verzilverde tickets van deze actie zijn verlengd:

 •  SnowWorld: verlengd t/m 30 juni 2021
 •  Alpine Hotel SnowWorld Landgraaf: verlengd t/m 30 juni 2021
 • IceKart Rucphen: verlengd t/m 31 augustus 2021

Alle niet-verzilverde tickets zijn automatisch verlengd. Hiervoor hoef je geen contact op te nemen. Op dit moment is de webshop nog gesloten en is het niet mogelijk om een tijdslot te reserveren. Vooraf reserveren is verplicht, de tickets worden niet aangenomen aan de kassa. Je kunt het beste www.snowworld.com/corona of www.icekart.nl/corona in de gaten houden voor alle ontwikkelingen.

Toverland

 • Tickets gekocht met een geldigheid t/m 15 november, kunnen naar aanleiding van de persconferentie op 03 november 2020 worden ingewisseld t/m het zomerseizoen 2021. Via www.toverland.com wordt binnen enkele weken een vervolgupdate geplaatst over hoe je in dat geval volgend jaar gebruik kunt maken van je ticket.

Uitjescampagne 2e Kaartje Gratis 2020

Heb je onverzilverde e-tickets in bezit voor een uitje dat niet in het onderstaande overzicht staat? Neem voor vragen omtrent de geldigheid dan contact op met info@touchtickets.nl 

Let op! Wanneer tickets niet voor de nieuwe uiterlijke verzilverdatum worden verzilverd zijn deze niet langer geldig. Restitutie van het betaalde bedrag is niet mogelijk.

Amsterdam Dungeon

 • Tickets voor The Amsterdam Dungeon zijn verlengd t/m 30 juni 2021.

Avonturenboerderij Molenwaard

 • Tickets voor Avonturenboerderij Molenwaard zijn verlengd t/m 30 juni 2021.

Avontuurfabriek

 • Tickets voor een uitje bij de Avontuurfabriek zijn verlengd t/m 30 juni 2021.

Bakkerij Royal

 • Tickets voor Bakkerij Royal zijn verlengd t/m 30 juni 2021. Het is op dit moment ook mogelijk de workshops online te volgen!

Botanische Tuinen Universiteit Utrecht

 • Tickets voor Botanische Tuinen Universiteit Utrecht zijn verlengd t/m 30 juni 2021.

Bobbejaanland

 • Ongebruikte tickets worden automatisch verlengd tot 30 juni 2021. Je zult geen nieuw ticket ontvangen. Het bestaande ticket kan opnieuw worden gebruikt voor een nieuwe reservering.

Dierenpark Amersfoort

Dolfinarium

 • Tickets voor het Dolfinarium zijn geldig t/m 30 juni 2021. Het reserveren van de gewenste datum via www.dolfinarium.nl/tickets is verplicht.

Enversed

 • Tickets aangeschaft voor Enversed Virtual Reality Center zijn verlengd t/m 30 juni 2021.

Euroscoop

 • Heb je via de AH Uitjescampagne 2e Kaartje Gratis 2020 een midweekvoucher voor Euroscoop aangeschaft? Dan is de geldigheid van deze tickets verlengd t/m 30 juni 2021. De vouchers verzilver je voor de filmtickets op de website van Euroscoop via www.euroscoop.nl. Doe dit voordat je Euroscoop bezoekt!

Euromast

 • De geldigheid van tickets voor de Euromast is verlengd t/m 30 juni 2021.

Eventsbakery / Fundustry

 • De geldigheid van tickets, aangeschaft voor een uitje bij Eventsbakery / Fundustry, is verlengd t/m 31 december 2021.

Fletcher High Tea, Borrelen of Diner

 • Tickets voor Fletcher zijn verlengd t/m 31 mei 2021. Het reserveren van de gewenste datum is verplicht.

Gevangenismuseum

 • De geldigheid van tickets voor het Gevangenismuseum is verlengd t/m 30 juni 2021.

KidZcity

 • De geldigheid van tickets voor KidZcity is verlengd t/m 31 december 2021.

Lasergamen Kartfabrique

Madame Tussauds

 • Tickets voor Madame Tussauds zijn verlengd t/m 30 juni 2021.

Madurodam

 • Heb je via de AH Uitjescampagne 2e Kaartje Gratis 2020 een voucher voor Madurodam aangeschaft? Dan is de geldigheid van deze tickets verlengd t/m 30 juni 2021. De voucher verzilver je op de website van Madurodam via www.madurodam.nl/tickets. Kies hierbij voor optie 3 'Ik heb al een entreebewijs, kortingspas of bon.'

Moco Museum

 • Tickets voor het Moco Museum zijn verlengd t/m 30 juni 2021.

Mountain Network

 • Tickets voor een Klimuitje, Clip 'n Climb of Boulderuitje bij Mountain Network zijn verlengd t/m 30 juni 2021.

Omniversum

 • Tickets voor het Omniversum zijn verlengd t/m 30 juni 2021.

 Outstanding Events (Blokarten)

 • Tickets voor het blokarten bij Outstanding Events zijn verlengd t/m 30 juni 2021.

Pathé

 • Heb je via de AH Uitjescampagne 2e Kaartje Gratis 2020 een midweekvoucher voor Pathé aangeschaft? Dan is de geldigheid van deze tickets verlengd van t/m 30 juni 2021. De vouchers verzilver je voor de filmtickets op de website van Pathé via www.pathe.nl of via de Pathé App. Doe dit voordat je Pathé bezoekt. 

Plopsaland

Kijk voor de voorwaarden omtrent verlenging van de tickets van Plopsa op de desbetreffende website(s):  

Slagharen

 • Tickets voor Slagharen zijn verlengd t/m 25 april 2021. Het vooraf reserveren van een aankomstdatum via www.slagharen.com is verplicht

SnowWorld

 • De 4 uur skipas (1+1 gratis) is verlengd t/m 30 juni 2021 (m.u.v. de voorjaarsvakantie tussen 13 februari 2021 t/m 28 februari 2021). De tickets van IceKart Rucphen, Indoor Skydive Roosendaal, Adventure Valley Landgraaf en Ayers Rock Zoetermeer hadden een uiterlijke verzilverdatum van voor de later geïmplementeerde lockdown.

Spido

 • Tickets voor Spido worden vanaf opening met één maand verlengd. Omdat het vooralsnog onbekend is wanneer Spido weer mag varen, verzoeken we je vriendelijk het moment van heropening goed in de gaten te houden!

Sprookjesbos

 • De geldigheid van tickets voor Sprookjesbos is verlengd t/m 30 juni 2021.

Sauna’s (Select Wellness Group)

 • Tickets voor de sauna’s aangesloten bij Select Wellness Group zijn verlengd t/m 30 juni 2021.

 Thermae 2000

 • Tickets voor Thermae 2000 zijn verlengd t/m 30 juni 2021.

This is Holland

 • Tickets voor This is Holland zijn verlengd t/m 30 juni 2021.

Verrassingsreis

 • De vertrekperiode voor deze aanbieding is verlengd. De nieuwe vertrekperiode van deze aanbieding is verschoven naar september 2021 t/m december 2021. Let op: de uiterlijke datum om de boeking te maken is 31 maart 2021.

ZOO Antwerpen & ZOO Planckendael

 • Tickets voor ZOO Antwerpen & ZOO Planckendael zijn verlengd t/m 30 juni 2021.

Uitjescampagne 2e Kaartje Gratis 2019

Let op! Onderstaand heeft betrekking op de uitjescampagne van 2019. Neem voor vragen omtrent de geldigheid van tickets aangeschaft via de 2e Kaartje Gratis Uitjescampagne contact op met info@touchincentive.nl. Voor uitzonderingen zie onderstaand:

Center Parcs Aqua Mundo

 • Center Parcs is gesloten voor dagrecreatie in alle parken voor zolang de parken gesloten zijn. Iedereen die voor een dag in die periode een ticket heeft gekocht bij Center Parcs, kan deze gratis wijzigen. Voor reeds gekochte tickets kan contact op worden genomen met het desbetreffende park vanaf het moment dat het park weer geopend is.