Deze pagina houden wij up-to-date wat betreft alle vragen omtrent het Coronavirus en de uitjes die gekocht zijn op onze website. Wij raden aan deze website goed in de gaten te houden.

Update n.a.v. de coronaregels geldend vanaf 19 december 2021 

N.a.v. de aangescherpte maatregelen van de overheid sluiten alle uitjes tijdelijk de deuren voor de periode van 19 december 2021 t/m 14 januari 2022. Heb je een ticket gekocht en wil je meer informatie over je uitje, Kijk dan voor meer informatie over de geldigheid van tickets op de website van de aanbieders van de uitjes. 

Ook raden wij aan om de website van het desbetreffende uitje voor het bezoek te raadplegen. Hierop staan de werkwijzen en reserveringswijzen van het uitje beschreven. Er zal in de meeste gevallen vooraf gereserveerd moeten worden via de website van het desbetreffende uitje. Tevens zal er voor bepaalde uitjes een verklaring omtrent gezondheid voor aankomst bij het uitje moeten worden ingevuld.

Uitjescampagne 2021

Volle spaarkaarten kun je nog verzilveren t/m 9 januari 2022 via ah.nl/uitjes. Van de meeste uitjes zijn de toegangskaartjes geldig t/m 31 maart 2022, zodat er voldoende ruimte zal zijn om hier bij eventuele versoepeling van de maatregelen gebruik van te kunnen maken. Kijk voor meer informatie over de geldigheid van tickets op de website van de aanbieders van de uitjes. 

Ook raden wij aan om de website van het desbetreffende uitje voor het bezoek te raadplegen. Hierop staan de werkwijze en reserveringswijze van het uitje beschreven. Er zal in de meeste gevallen vooraf gereserveerd moeten worden via de website van het desbetreffende uitje. Tevens zal er voor bepaalde uitjes een verklaring omtrent gezondheid voor aankomst bij het uitje moeten worden ingevuld.

International Wellness Resorts (Elysium, Zwaluwhoeve, Veluwse Bron, Thermen Holiday, SpaWell, SpaWeesp, SpaPuur, SpaSense)
Tickets aangeschaft via de Uitjescampagne 2e Kaartje Gratis 2021 voor een wellnessresort van IWR zijn verlengd t/m 30-4-2022.

Kerstcircus & Brabants Winterfestijn
De voorstellingen van de Kerstcircussen in Almere, Enschede, Haarlem, Heerhugowaard en Oss en het Brabants Winterfestijn kunnen helaas geen doorgang vinden en worden verplaatst naar jaargang 2022/2023. Heb je al een datum gereserveerd? Dan neemt de leverancier contact met je op over de vervolgprocedure. Heb je tickets gekocht en nog niet gereserveerd? Dan kun je deze nog gebruiken voor het maken reserveren van een voorstelling via de reserveringsprocedure op het ontvangen e-ticket.

Klassieke Concerten
Indien je tickets hebt gekocht en een datum hebt gereserveerd voor een klassiek concert zal de leverancier contact met je opnemen indien de voorstelling niet door kan gaan.

Omniversum

Heb je een vraag over de status van tickets voor het Omniversum? Neem dan contact op met tickets@touchincentive.com

Slagharen
Tickets van Slagharen zijn verlengd t/m 30 april 2022. Let op: het nieuwe seizoen gaat op 1 maart 2022 van start.

Vue
Op dit moment is het helaas nog niet bekend of de vouchers van Vue verlengd kunnen worden. Zodra bekend is wat de mogelijkheden zijn, zal dit op deze pagina worden geplaatst. Houd deze pagina dus goed in de gaten!

Overige ticket deals

Dierentuincampagne 2021

Heb je in 2021 een entree tickets gekocht voor Beekse Bergen of een verblijf geboekt bij Safaripark Beekse Bergen, Vakantiepark Beekse Bergen of Vakantiepark Dierenbos? Kijk dan voor de meest actuele informatie op:

Dierentuinen 2020

Let op: Je dient voorafgaand aan je bezoek te reserveren bij het park naar keuze. Zonder reservering wordt er geen toegang verleend!

  • WILDLANDS 2020: Tickets aangeschaft voor WILDLANDS via Albert Heijn in de periode 25 september 2020 t/m 30 november 2020 waren geldig t/m 1 december 2021. Deze tickets zijn niet langer geldig, restitutie is niet mogelijk. 

Efteling 

Lees alles over de maatregelen die de Efteling treft om jouw bezoek aan de Wereld vol Wonderen op een veilige manier te laten verlopen

  • Klik hier voor de meest actuele informatie.
  • Actie tickets 2021 zijn niet meer geldig
  • Reguliere tickets 2021 zijn met 4 weken verlengd, deze verlenging gaat in op de dag dat de Efteling weer open gaat
  • Efteling (actiet)tickets 2020 zijn niet meer geldig

Fletcher overnachting
Kijk voor de actuele maatregelen die geldig zijn in de Fletcher Hotels en restaurants op de pagina: https://www.fletcher.nl/nl/maatregelen-corona

Flywise Treinreis / Green City Trip
Voor de meest actuele informatie omtrent de treinreizen kun je de volgende website raadplegen: https://greencitytrip.nl/nl/faq
Via deze website kun je ook contact opnemen met de leverancier voor aanvullende vragen.

Flywise Stedentrip

Pathé Filmdeal

  • Pathé Filmdeal vouchers, aangeschaft in 2020 of 2021, waren geldig t/m 15 december 2021. Op verlopen vouchers geldt geen recht van restitutie.
  • Let op: verlopen Filmdeal midweek- en popcornvouchers worden niet verlengd

Roompot

Alle gasten, ongeacht uit welk land ze komen, die naar een park in Nederland zouden reizen, mogen uit coulance omboeken tot uiterlijk 1 dag voor de oorspronkelijke aankomstdatum. Dit is uitsluitend geldig voor gasten met een aankomst tot en met 14 januari 2022. Kosteloos annuleren is niet mogelijk. De parken zijn gewoon geopend. Wanneer iemand positief getest is op Corona is dit geen rede tot omboeking.

Vragen over annuleren, wijzigen of omboeken? Neem contact op met Roompot via ah@roompot.nl

SnowWorld - najaar 2021

  • Tickets aangeschaft via de SnowWorld Campagne in het najaar van 2021 zijn geldig t/m 31 maart 2022 en worden vooralsnog niet verlengd. Heb je een reservering geplaatst voor SnowWorld voor een datum die valt binnen de lockdown periode? Dan kun je tijdelijk kosteloos via de webshop van SnowWorld de eerder gemaakte reservering omboeken naar een andere datum.

SnowWorld – Voorjaar 2020 & Najaar 2020

  • Tickets aangeschaft in 2020 voor de SnowWorld voor- of najaarscampagne waren geldig t/m 30 september 2021. Deze tickets zijn niet langer geldig, restitutie is niet mogelijk. 

Avondje Uit XL Campagne 2021

International Wellness Resorts (Elysium, Zwaluwhoeve, Veluwse Bron, Thermen Holiday, SpaWell, SpaWeesp, SpaPuur, SpaSense)Tickets aangeschaft via de Avondje Uit XL Campagne voor een wellnessresort van IWR zijn verlengd t/m 30-9-2022.

Uitjes campagne 2e kaartje gratis 2020

Tickets aangeschaft via de Uitjescampagne 2e Kaartje Gratis 2020 zijn destijds verlengd en zijn op dit punt niet langer geldig. Restitutie is niet mogelijk.