Deze pagina houden wij up-to-date wat betreft alle vragen omtrent het Coronavirus en de uitjes die gekocht zijn op onze website. Wij raden aan deze website goed in de gaten te houden. 

Ook raden wij aan om de website van het desbetreffende uitje voor het bezoek te raadplegen. Hierop staan de werkwijzen en reserveringswijzen van het uitje beschreven. Er zal in de meeste gevallen vooraf gereserveerd moeten worden via de website van het desbetreffende uitje. Tevens zal er voor bepaalde uitjes een verklaring omtrent gezondheid voor aankomst bij het uitje moeten worden ingevuld.

Update persconferentie op 13-1-2021 | N.a.v. de persconferentie van 12-1-2021 zijn de maatregelen onveranderd. Als gevolg van de maatregelen van de overheid sluiten vrijwel alle uitjes tijdelijk de deuren t/m 9 februari 2021. Volle spaarkaarten kun je wel nog verzilveren t/m 28 februari 2021 via ah.nl/uitjes. Van de meeste uitjes zijn de toegangskaartjes geldig t/m 31 maart 2021. Kijk voor meer informatie over de geldigheid van de tickets op de website van de aanbieders van de uitjes.

Laatste update: 15-2-2021 09:00

De Efteling

Als gevolg van de aangescherpte maatregelen van de overheid sluit de Efteling de deuren voor de periode van 15 december 2020 t/m 19 januari 2021. Kijk op www.Efteling.nl voor alle actuele informatie over de tijdelijke sluiting. 

· Klik hier voor de meest actuele informatie.

· Efteling actietickets zijn niet meer geldig.

· Reguliere Efteling-tickets met een geldigheid t/m 03-01-2021 worden verlengd t/m 28-03-2021.

Duinrell

Als gevolg van de aangescherpte maatregelen van de overheid heeft Duinrell het tikibad helaas moeten sluiten. Het vakantiepark van Duinrell is wel open voor overnachtingen. Als je toch je overnachting wilt omboeken kun je contact opnemen met info@duinrell.nl om samen tot een passende oplossing te komen.

SnowWorld

SnowWorld – Voorjaar 2020 

Heb jij tijdens de Wintersportcampagne in de beginperiode van 2020 tickets gekocht voor SnowWorld, en heb je nog niet de kans gehad om deze te gebruiken door alle corona maatregelen? Dan hebben we goed nieuws! Alle nog niet-verzilverde tickets van deze actie zijn verlengd t/m 30 september 2021 (niet geldig in de voorjaarsvakantie). 

•             Voorjaarsvakantie 2021: 13 februari t/m 28 februari 2021

 

Om alsnog gebruik te kunnen maken van je ticket(s) dien je o.v.v. “Albert Heijn februari 2020” contact op te nemen met SnowWorld via information@snowworld.com. Voeg aan de bijlage van het bericht jouw ticket(s) toe.

Let op: de ‘2 uur skipas & schnitzelmenu’ en ‘4 uur skipas & schnitzelmenu’ kunnen tijdelijk vanwege de corona maatregelen niet worden verzilverd. SnowWorld hoopt deze binnenkort weer beschikbaar te kunnen stellen. Op het schnitzelmenu kan geen compensatie worden geboden.

 

SnowWorld – Najaar 2020

Heb jij tijdens de Wintersportcampagne in het najaar van 2020 tickets gekocht voor SnowWorld, en heb je nog niet de kans gehad om deze te gebruiken door alle corona maatregelen? Alle nog niet-verzilverde tickets van deze actie zijn verlengd:

•             SnowWorld: verlengd t/m 30 juni 2021

•             Alpine Hotel SnowWorld Landgraaf: verlengd t/m 30 juni 2021

•             IceKart Rucphen: verlengd t/m 31 augustus 2021

Alle niet-verzilverde tickets zijn automatisch verlengd. Hiervoor hoef je geen contact op te nemen. Op dit moment is de webshop nog gesloten en is het niet mogelijk om een tijdslot te reserveren. Vooraf reserveren is verplicht, de tickets worden niet aangenomen aan de kassa. Je kunt het beste www.snowworld.com/corona of www.icekart.nl/corona in de gaten houden voor alle ontwikkelingen.

Toverland

Tickets gekocht met een geldigheid t/m 15 november, kunnen naar aanleiding van de persconferentie op 03-11-2020 worden ingewisseld t/m het zomerseizoen 2021. Via www.toverland.com wordt binnen enkele weken een vervolgupdate geplaatst over hoe je in dat geval volgend jaar gebruik kunt maken van je ticket.

Roompot

Alle Nederlandse deelnemende vakantieparken zijn open. Boek een weekend of midweek weg in de periode van 6 november 2020 tot en met 22 maart 2021. Verzilver je vouchercode vóór 1 december 2020.

 • Uw verblijf willen wij en Roompot zo veilig en zorgeloos mogelijk laten verlopen. Daarom volgt Roompot de laatste ontwikkelingen en nemen ze maatregelen volgens de richtlijnen van het RIVM en de overheid. In de accommodaties en bij de faciliteiten die geopend zijn geeft Roompot extra aandacht aan hygiëne. Kijk voor de actuele informatie omtrent corona https://www.roompot.nl/corona-informatie/ 
 • Op uw boeking via Albert Heijn geldt ook de omboekgarantie van Roompot. Daarmee kunt u tot 28 dagen voor uw aankomstdatum zonder extra kosten uw vakantie aanpassen, binnen het actieaanbod van Albert Heijn en mits dit beschikbaar is. Indien u uw boeking wenst om te boeken kunt u contact opnemen met Roompot Vakanties via bookings@roompot.nl. Kijk voor een actuele beschikbaarheid op www.roompot.nl/ah 
 • Boekingen Duitsland
  De Duitse overheid heeft extra maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Vooralsnog zijn toeristische overnachtingen in Duitsland niet toegestaan. Roompot heeft gasten die in deze periode een boeking hebben gemaakt voor Cochem of Bad Bentheim een mail gestuurd. Geen mail ontvangen? Neem dan contact op met bookings@roompot.nl 

Dierentuinen

Als gevolg van de aangescherpte maatregelen van de overheid hebben de dierentuinen helaas hun deuren moeten sluiten. Zij hopen je weer te kunnen ontvangen na 9 februari 2021.

Let op: Je dient voorafgaand aan je bezoek te reserveren bij het park naar keuze. Zonder reservering wordt er geen toegang verleend!

 

 • WILDLANDS 2020: Heb je voor WILDLANDS een ticket aangeschaft via Albert Heijn in de periode 25-09-2020 t/m 30-11-2020 en deze nog niet gebruikt? Dan wordt de geldigheid van deze tickets verlengd van 31-12-2020 t/m 31-03-2021! Let op: Reserveer voorafgaand aan je bezoek een tijdslot via www.wildlands.nl/bezoeken
 • Beekse Bergen: Reserveer voorafgaand aan je bezoek een tijdslot via www.beeksebergen.nl. Tickets zijn geldig t/m 30 juni 2021.
 • Dierenrijk: Reserveer voorafgaand aan je bezoek een tijdslot via www.dierenrijk.nl. Tickets zijn geldig t/m 31 december 2020.

Voor onderstaande dierentuinen is de verzilverperiode voorbij, er kan helaas niet meer verzilverd worden. Restituties zijn niet mogelijk.

 • Apenheul: Tickets voor Apenheul waren geldig t/m 30 oktober 2020, en zijn niet langer in te leveren bij deze leverancier.
 • Dierenpark Amersfoort: Tickets waren geldig t/m 30 juni 2020, en zijn niet langer in te leveren bij deze leverancier.
 • Dolfinarium: Reserveer voorafgaand aan je bezoek een tijdslot via www.dolfinarium.nl. Tickets zijn geldig t/m 25 oktober 2020. 

Pathé Filmdeal

Heb je deze zomer de ‘Pathé Filmdeal: 2e Kaartje + 2e Medium Popcorn’ gekocht en hier nog geen gebruik van gemaakt? Dan is van de filmtickets de geldigheid verlengd van 15-12-2020 naar 31-03-2021! Kijk voor meer informatie op ah.nl/pathe.

Flywise Stedentrip

Disneyland Parijs

 • Neem voor vragen contact op met AH Ticketservice: info@touchincentive.nl
 • Sommige ervaringen, shows of evenementen zijn mogelijk niet beschikbaar of kunnen worden gewijzigd vanaf de heropening, afhankelijk van de evolutie van de hygiëne- en veiligheidsmaatregelen en aanbevelingen van overheidsinstanties. Kijk voor de laatste updates op www.disneylandparis.com.

Fletcher – Hotelovernachting 2020

Het reserveren van een overnachting is mogelijk t/m 31 mei 2021. Indien het ticket niet voor deze datum wordt verzilverd is het ticket niet langer geldig. Restitutie van het betaalde bedrag is niet mogelijk.

Uitjescampagne 2e Kaartje Gratis 2020

Volle spaarkaarten zijn t/m 28 februari 2021 te verzilveren.

Let op! Onderstaand heeft betrekking op de uitjescampagne van 2020. Neem voor vragen omtrent de geldigheid van tickets aangeschaft via de 2e Kaartje Gratis Uitjescampagne contact op met info@touchincentive.nl. Voor uitzonderingen zie onderstaand:

Verrassingsreis

De vertrekperiode voor deze aanbieding is verlengd. De nieuwe vertrekperiode van deze aanbieding is verschoven naar september 2021 t/m december 2021. De uiterlijke datum om de boeking te maken is op dit moment 31 maart 2021.  

Pathé

Heb je via de AH Uitjescampagne 2e Kaartje Gratis 2020 een midweekvoucher voor Pathé aangeschaft? Dan is de geldigheid van deze tickets verlengd van t/m 31 maart 2021. De vouchers verzilver je voor de filmtickets op de website van Pathé via www.pathe.nl of via de Pathé App. Doe dit voordat je Pathé bezoekt.

Madurodam

Heb je via de AH Uitjescampagne 2e Kaartje Gratis 2020 een voucher voor Madurodam aangeschaft? Dan is de geldigheid van deze tickets verlengd t/m 30 juni 2021. De voucher verzilver je op de website van Madurodam via www.madurodam.nl/tickets. Kies hierbij voor optie 3 'Ik heb al een entreebewijs, kortingspas of bon.'

Vue

Heb je via de AH Uitjescampagne 2e Kaartje Gratis 2020 een voucher voor VUE aangeschaft? Dan is de geldigheid van deze tickets verlengd t/m 31 maart 2021. De voucher verzilver je op de website van VUE voordat je VUE bezoekt.

Euroscoop

Heb je via de AH Uitjescampagne 2e Kaartje Gratis 2020 een midweekvoucher voor Euroscoop aangeschaft? Dan is de geldigheid van deze tickets verlengd t/m 31 maart 2021. De vouchers verzilver je voor de filmtickets op de website van Euroscoop via www.euroscoop.nl. Doe dit voordat je Euroscoop bezoekt!

Plopsaland 

Naar aanleiding van de persconferentie van de veiligheidsraad van vrijdag 23 oktober moet Plopsa helaas een aantal van haar Belgische parken tijdelijk de deuren sluiten. Tickets met een beperkte geldigheid worden verlengd. Onderstaand een overzicht per park:  

 Bobbejaanland

 • Ongebruikte tickets worden automatisch verlengd tot 30-06-2021.
 • Je zult geen nieuw ticket ontvangen. Het bestaande ticket kan opnieuw worden gebruikt voor een nieuwe reservering.

Snowworld

De 4 uur skipas (1+1 gratis) is verlengd t/m 30 juni 2021 (m.u.v. de voorjaarsvakantie tussen 13-02-2021 t/m 28-02-2021). De tickets van IceKart Rucphen, Indoor Skydive Roosendaal, Adventure Valley Landgraaf en Ayers Rock Zoetermeer hadden een uiterlijke verzilverdatum van voor de later geïmplementeerde lockdown. 

Uitjescampagne 2e Kaartje Gratis 2019

Let op! Onderstaand heeft betrekking op de uitjescampagne van 2019. Neem voor vragen omtrent de geldigheid van tickets aangeschaft via de 2e Kaartje Gratis Uitjescampagne contact op met info@touchincentive.nl. Voor uitzonderingen zie onderstaand:

Center Parcs Aqua Mundo 

Center Parcs is gesloten voor dagrecreatie in alle parken voor zolang de parken gesloten zijn. Iedereen die voor een dag in die periode een ticket heeft gekocht bij Center Parcs, kan deze gratis wijzigen. Voor reeds gekochte tickets kan contact op worden genomen met het desbetreffende park vanaf het moment dat het park weer geopend is. 

Fletcher - Borrelen, Diner en High Tea

High Tea, Dineren en High Wine/Beer/Bubbles vouchers aangeschaft via de 2e kaartje gratis campagne 2019 zijn verlengd en kunnen t/m 31 maart 2021 worden ingeleverd. Let op: reserveren is verplicht.