Deze pagina zullen wij up to date houden wat betreft alle vragen omtrent het Coronavirus en de uitjes die gekocht zijn op onze website. 

Langzaam zullen steeds meer uitjes weer open gaan. Het is belangrijk altijd de website van het desbetreffende uitje voor bezoek te raadplegen. Hierop staan alle werkwijze en reserveringswijze van het uitje beschreven. Er zal altijd vooraf gereserveerd moeten worden via de website van het desbetreffende uitje, tevens zal er voor bepaalde uitjes een verklaring omtrent gezondheid voor aankomst bij het uitje moeten worden ingevuld. 

Laatste update: 20-07-2020 14:41

De Efteling

De Efteling is weer open! Wel op aangepaste wijze en met een maximaal aantal gasten (1/3 van de normale capaciteit). Hier werkt Efteling stapsgewijs naar toe.  

Reserveer je bezoek vooraf op efteling.com. Er komen voldoende dagen voor jou als AH klant beschikbaar. Je ticket is geldig tot en met 15 november.

Klik hier voor de meest actuele informatie. 

 •   Klik hier voor de meest actuele informatie.
 • Tickets zijn nog steeds te koop op onze site of in de winkel.
  • Klik hier voor de geldigheid van het laagseizoen ticket
  • Klik hier voor de geldigheid van het flexibele ticket

Disneyland Parijs

· Neem voor vragen contact op met AH Ticketservice: info@touchtickets.nl 

Sommige ervaringen, shows of evenementen zijn mogelijk niet beschikbaar of kunnen worden gewijzigd vanaf de heropening, afhankelijk van de evolutie van de hygiëne- en veiligheidsmaatregelen en aanbevelingen van overheidsinstanties. Kijk voor de laatste updates op www.disneylandparis.com.

 

Roompot

Alle deelnemende vakantieparken zijn open. 

 • Uw verblijf willen wij en Roompot zo veilig en zorgeloos mogelijk laten verlopen. Daarom volgt Roompot de laatste ontwikkelingen en nemen ze maatregelen volgens de richtlijnen van het RIVM en de overheid. In de accommodaties en bij de faciliteiten die geopend zijn geeft Roompot extra aandacht aan hygiëne. 
 • Op uw boeking via Albert Heijn geldt ook de omboekgarantie van Roompot. Daarmee kunt u tot 28 dagen voor uw aankomstdatum zonder extra kosten uw vakantie aanpassen, binnen het actieaanbod van Albert Heijn en mits dit beschikbaar is. Kijk voor een actuele beschikbaarheid op www.roompot.nl/ah 
 • Indien u uw boeking wenst om te boeken kunt u contact opnemen met Roompot Vakanties via bookings@roompot.nl Let op: dit kan alleen 28 dagen voor aankomst.

   

Flywise Stedentrip

 •  Alle Flywise reizen met vertrek van 14 maart t/m 31 mei zijn geannuleerd. Al deze boekingen kunnen gebruik maken van de voucherregeling. 
 • Deze annuleringen worden vanzelf omgezet naar een voucher, je ontvangt deze per e-mail binnen twee weken van Flywise. Let op: deze kan in je SPAM terecht komen. Zodra de situatie het toelaat kun je met jouw voucher een nieuwe reis boeken. 
 • Op de website van SGR vind je een overzicht met veelgestelde vragen over de SGR voucher.
 • De voucher is één jaar geldig vanaf het moment van uitgifte. Voor de meest actuele informatie omtrent de boekingen kun je de volgende website raadplegen: https://verrassingstickets.nl/nl/COVID-19 en contact opnemen met Flywise.
 • De verzilverperiode is voorbij, er kan helaas niet meer verzilverd worden. Restituties niet mogelijk 
 • We begrijpen heel goed dat je misschien een voorkeur hebt voor teruggave van de betaalde reissom. De omstandigheden zijn echter zo uitzonderlijk, dat de reisbranche voor een uitzonderlijke oplossing heeft gekozen. Branchevereniging ANVR ondersteunt deze oplossing. Het SGR staat garant voor de voucher voor pakketreizen.

 

  

Dierentuinweken

De verzilverperiode is voorbij, er kan helaas niet meer verzilverd worden. Restituties zijn niet mogelijk.

Let op: Je dient voorafgaand aan je bezoek te reserveren bij het park naar keuze. Zonder reservering wordt er geen toegang verleend!

· Apenheul: Reserveer voorafgaand aan je bezoek een tijdvakbewijs via www.apenheul.nl. Tickets waren geldig t/m 30 juni 2020.

· Beekse Bergen: Reserveer voorafgaand aan je bezoek een tijdslot via www.beeksebergen.nl. Tickets zijn geldig t/m 31 december 2020.

 · Dierenpark Amersfoort: Reserveer voorafgaand aan je bezoek een tijdslot via www.dierenparkamersfoort.nl. Tickets waren geldig t/m 30 juni 2020.

· Dierenrijk: Reserveer voorafgaand aan je bezoek een tijdslot via www.dierenrijk.nl. Tickets zijn geldig t/m 31 december 2020.

· Dolfinarium: Reserveer voorafgaand aan je bezoek een tijdslot via www.dolfinarium.nl. Tickets zijn geldig t/m 25 oktober 2020. 

· WILDLANDS: Reserveer voorafgaand aan je bezoek een tijdslot via www.wildlands.nl. Tickets zijn geldig t/m 31 augustus 2020.

Restaurant De Beren

De oorspronkelijke verloopdatum van de vouchers was eind maart. In verband met het coronavirus is deze periode verschoven. Het reserveren en inleveren van de voucher is nu mogelijk in de periode van 1 september t/m 30 november 2020.

Bob Autowas

 • Wasprogramma Binnenreiniging: de interieurbanden van BOB Autowas zijn per 17 maart 2020 gesloten tot minimaal 28 april 2020. Reeds gekochte tickets blijven geldig tot 31 juli 2020..·Wasprogramma intensief / Unlimited abonnement: de BOB Autowas wasstraten zijn geopend volgens de normale openingstijden, en te verzilveren t/m 31 juli 2020. 

Alle ticketdeals van BOB Autowas zijn verlengd t/m 31 juli 2020. 

 

SnowWorld

Vanaf woensdag 1 juli opent SnowWorld haar deuren en kunnen gasten weer een bezoek brengen aan de SnowWorld vestigingen, IceKart Rucphen en Indoor Skydive Roosendaal. Tickets zijn geldig t/m 30 september 2020.

Op deze pagina vind je meer informatie omtrent de getroffen corona maatregelen bij SnowWorld: www.snowworld.com/maatregelen-coronavirus 

De werkwijze voor het verzilveren van een ticket bij Adventure Valley Landgraaf, Ayers Rock Zoetermeer, Indoor Skydive Roosendaal en IceKart Rucphen blijft ongewijzigd. Hieronder vindt je de werkwijze om je tickets te verzilveren voor een tijdslot om te skiën/snowboarden bij SnowWorld.

Hoe verzilver ik mijn ticket(s) voor SnowWorld?

 1. Ga naar www.snowworld.com/ticket 
 2. Kies jouw vestiging.
 3. Klik onderaan de pagina in de webshop op 'Ik heb al een ticket'.
 4. Bij stap 1 selecteer je het type ticket dat je wilt verzilveren
 5. Bij stap 2 kies je een datum en tijdslot.
 6. Bij stap 3 kies je voor een skipas voor volwassene (vanaf 13 jaar) of kind (t/m 12 jaar). De Albert Heijn tickets zijn geldig voor zowel volwassenen als kinderen. Je kunt hier ook het aantal tickets bepalen.
 7. Bij stap 4 in het besteloverzicht vul je jouw e-mailadres in, verklaar je in goede gezondheid te verkeren op het moment van reserveren en bij het bezoeken van SnowWorld. Je kunt in deze stap eventueel nog huurmateriaal toevoegen. In jouw winkelwagen vul je het barcodenummer van jouw aangekochte Albert Heijn ticket(s) in. 
 8. Na het invoeren van een geldige barcode kun je de reservering afronden. 
 9. Op het door jou opgegeven e-mailadres ontvang je een bevestiging met het nieuwe ticket.

Adventure Valley Landgraaf

Sinds 16 mei is Adventure Valley Landgraaf beperkt open. De manier van reserveren voor Adventure Valley Landgraaf blijft ongewijzigd zoals op het e-ticket vermeld. Je kunt o.v.v. “Albert Heijn” een starttijd reserveren via www.snowworld.com/starttijd of door te bellen naar +31 (0)45 54 70 700. 

Het is verplicht om vooraf een starttijd voor het klimpark te reserveren. Voor de Alpine Coaster is vooraf reserveren niet nodig. Het ticket “klimpark + 5 ritten Alpine Coaster” moet in één keer worden verzilverd.

Onze veiligheidsmaatregelen volgens de richtlijnen van het RIVM zijn te vinden op: https://www.snowworld.com/landgraaf/nl/adventure-valley-gaat-weer-open 

 Op de volgende pagina vind je meer informatie over alle SnowWorld locaties: https://www.snowworld.com/nl/maatregelen-vanwege-het-coronavirus 

 

Uitjescampagne 2e Kaartje Gratis 2019

Let op! Onderstaand heeft betrekking op de uitjescampagne van 2019. Neem voor vragen omtrent de geldigheid van tickets aangeschaft via de 2e Kaartje Gratis Uitjescampagne contact op met info@touchincentive.nl. Voor uitzonderingen zie onderstaand:

Center Parcs Aqua Mundo 

• Center Parcs is gesloten voor dagrecreatie in alle parken voor zolang de parken gesloten zijn. Iedereen die voor een dag in die periode een ticket heeft gekocht bij Center Parcs, kan deze gratis wijzigen. Voor reeds gekochte tickets kan contact op worden genomen met het desbetreffende park vanaf het moment dat het park weer geopend is. 

  

Fletcher - Hotelovernachting

De uiterlijke verzilverdatum is verstreken. Tickets kunnen helaas niet meer verzilverd worden. Restituties zijn niet mogelijk.

Fletcher - Borrelen, Diner en High Tea

Tickets voor Borrelen bij Fletcher, Diner bij Fletcher en de High Tea bij Fletcher, aangeschaft via de 2e Kaartje Gratis campagne 2019 zijn verlengd t/m 30 november 2020. Let op: reserveren is verplicht.