App Store & iTunes Card

15 . 00
Helaas, uitverkocht
0.00 + 3000 Air Miles
0.00 + 3000 Air Miles
15 . 00
Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.

Spaar met Miles voor een App Store & iTunes Card. Eén kaart. Miljoenen manieren om ervan te genieten. Gebruik de App Store & iTunes Card om apps, games, muziek en films te downloaden. Er zijn kaarten van verschillende waarden die je kunt besteden aan in-app content, boeken of zelfs iCloud-opslag om bestanden op te slaan vanaf al je Apple-apparaten.

 • Dit product kan je maximaal 3 keer per dag aanschaffen vanwege het maximaal in te leveren Miles per dag.

Verzonden per e-mail.

Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk
Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk

Voorwaarden

 • Teruggave en terugbetalingen zijn niet mogelijk voor App Store & iTunes Cards
 • Alleen geldig voor gebruik in de iTunes Store, App Store en voor Apple Music in Nederland. Niet geldig voor andere betalingen.

Uitsluitend geldig voor aankopen in Nederland bij Apple Media Diensten. Voor gebruik is een Apple ID vereist en dien je de licentie- en gebruiksvoorwaarden te accepteren. Niet inwisselbaar voor contanten, niet bedoeld voor wederverkoop en niet voor verzending buiten Nederland. Restitutie of inruilen is niet mogelijk (behalve zoals vereist door wetgeving). Persoonlijke gegevens worden uitsluitend verzameld en gebruikt conform het privacybeleid van Apple, zie apple.com/nl/privacy. Apple is niet aansprakelijk voor verlies of schade voortvloeiend uit diefstal of verlies van de kaart of uit ongeoorloofd gebruik. Je wettelijke rechten blijven onverminderd bestaan. iTunes/App Store Cards worden uitgegeven en geleverd door Apple Distribution International Ltd. In het geval van verkoop van de kaart treedt de winkelier op als vertegenwoordiger van en namens Apple Distribution International Ltd. Voorwaarden zijn van toepassing; zie apple.com/nl/go/legal/gc. Alle aankopen via de iTunes Store/App Store zijn uitsluitend bestemd voor rechtmatig persoonlijk gebruik. © 2021 Apple Distribution International Ltd. Alle rechten voorbehouden.

Instructies

Klik om in te wisselen simpelweg op de code, of ga naar appstore.com/redeem.

Deel je code niet met onbekenden.

Veelgestelde vragen

 • Ik heb al Miles ingewisseld in de winkel of online en zit aan het max. aantal in te wisselen Miles per dag. Hoe kan ik alsnog een cadeaukaart met Miles aankopen?
  • Log uit en koop dan opnieuw een cadeaukaart aan. Er zal nu om je Air Miles inloggegevens gevraagd worden zodat je meer cadeaukaarten kan aanschaffen.
 • Kan ik meer Miles inwisselen voor meer cadeauwaarde?
  • Nee, het is niet mogelijk om meer Miles in te wisselen voor een hogere waarde. Wel kan je meerdere cadeaukaarten bestellen en deze vouchercodes verzilveren bij Apple. Je kan een App store & iTunes kaart van 15 euro of 25 euro aankopen. In totaal kan je voor 25 euro aan cadeaukaarten per dag aankopen met je gekoppelde Bonuskaart. Wil je er meer kopen, log dan in met je Air Miles gebruikersnaam en wachtwoord.
 • Hoeveel Miles kan ik inwisselen voor een Itunes cadeaukaart?
  • Je kan 2 verschillende cadeaukaarten kopen: --> 3000 Miles 15 euro --> 5000 Miles 25 euro.

Klik hier voor alle veelgestelde vragen