Efteling

5 . 00
Helaas, uitverkocht
0.00 + 1000 Air Miles
0.00 + 1000 Air Miles
5 . 00
Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.

Wissel je Miles in voor een Efteling cadeaukaart. Selecteer de gewenste waarde. Je kan kiezen uit:

  • 1.000 Miles + 0 EUR -> €5
  • 2.000 Miles + 0 EUR -> €10
  • 5.000 Miles + 0 EUR -> €25

Geef de Efteling cadeau! Een toegangsticket? Een overnachting? Een diner in één van de restaurants? Een souvenir uit de winkels? Met de cadeaukaart van de Efteling kan de ontvanger zelf het ideale cadeau kiezen.

Let op! Dit is een digitale cadeaukaart, je ontvangt de kaart per mail.

  • Je kan maximaal 10.000 Miles per dag inwisselen.
Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk
Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk

Product beschrijving

Er is een plek waar je de wereld om je heen even vergeet. Waar je het ene moment zweeft tussen trollen en elfjes in Droomvlucht en het andere moment ten strijde trekt tegen de draak in de dubbele houten racerachtbaan Joris en de Draak. Waar de allerkleinsten op reis gaan met Jokie en Jet in Carnaval Festival en waaghalzen met 90 km/u de goudmijn van Baron 1898 instorten. En waar je met de hele familie afdwaalt in de geheime gangen en magische vertrekken van Symbolica, het Paleis der Fantasie! Beleef samen de mooiste momenten in de Efteling.

Voorwaarden

Het saldo op de Efteling cadeaukaart blijft nog 3 jaar na aankoop geldig en is overal te besteden in de Wereld van de Efteling waar een pinautomaat aanwezig is (behalve La Place Restaurant De Vrolijke Noot). Kijk voor meer informatie en de saldochecker op efteling.com/cadeaukaart

Verzilverinstructies

De Efteling cadeaukaart kan enkel verzilverd worden aan de kassa van De Efteling.

Presenteer uw cadeaukaart aan de kassa van De Efteling, de medewerker zal de cadeaukaart scannen om deze te verzilveren.