Weekendjeweg.nl

15 . 00
Helaas, uitverkocht
0.00 + 3000 Air Miles
0.00 + 3000 Air Miles
15 . 00
Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.

Wissel je Miles in voor een Weekendjeweg.nl cadeaukaart. Selecteer de gewenste waarde. Je kan kiezen uit:

  • 3.000 Miles + 0 EUR -> €15
  • 5.000 Miles + 0 EUR -> €25

De Weekendjeweg.nl Cadeau Card (eGift) is er voor ieder geef-moment: een verjaardag, huwelijk, voor een zakelijke relatie of gewoon zomaar. Je geeft een mooie vakantieherinnering als cadeau.

De ontvanger heeft de keuze uit een ruim aanbod hotels en vakantieparken in binnen- en buitenland. Of je nu met z’n tweeën wilt genieten van de luxe van een mooie hotelkamer, met het hele gezin tot wilt rust komen in een de natuur gelegen vakantiepark óf een stedentrip naar Valencia wilt plannen, met de Weekendjeweg.nl Cadeau Card kan het allemaal!

Het boeken en verzilveren van de cadeau card gaat snel en gemakkelijk via Weekendjeweg.nl en Bungalows.nl.

De Weekendjeweg.nl Cadeau Card (eGift) kan worden opgeladen met een bedrag tussen 15-150 euro en is te verzilveren op het gehele aanbod van Weekendjeweg.nl en Bungalows.nl.

De code is 3 jaar geldig na datum van activatie.

Let op! Dit is een e-gift, je ontvangt de cadeaukaart per mail

  • Je kan maximaal 10.000 Miles per dag inwisselen.
Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk
Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk

Voorwaarden

De Weekendjeweg.nl Cadeau E-Card kun je verzilveren op Weekendjeweg.nl of Bungalows.nl. De Weekendjeweg.nl Cadeau Card is niet rechtstreeks te verzilveren bij partners van Weekendjeweg.nl of Bungalows.nl. De Cadeau Card is te besteden voor het aangegeven bedrag, met meerdere cards tegelijkertijd te gebruiken, niet in te wisselen voor contant geld en niet geldig voor reeds gemaakte reserveringen. Reserveringen zijn op basis van beschikbaarheid.

Indien de waarde van de Weekendjeweg.nl Cadeau Card hoger is dan het bedrag van de reservering, blijft de restwaarde staan tot de uiterste vervaldatum. Eventuele extra's als kosten van faciliteiten en restaurant die je ter plekke reserveert, dien je apart te verrekenen.

Instructies

Kies tijdens het afrekenen voor de optie cadeaukaart. Voer de kaartcode en pincode in wanneer hier naar wordt gevraagd.