BeautyCadeau

5 . 00
Helaas, uitverkocht
0.00 + 1000 Air Miles
0.00 + 1000 Air Miles
5 . 00
Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.

Wissel je Miles in voor een BeautyCadeau. Selecteer de gewenste waarde. Je kan kiezen uit:

  • 1.000 Miles + 0 EUR -> €5
  • 3.000 Miles + 0 EUR -> €15
  • 5.000 Miles + 0 EUR -> €25

Geef het ultieme verwenmoment met BeautyCadeau. Gebruik bij ruim 600 locaties, waaronder ICI Paris XL, Rituals, The Body Shop, Zwaluwhoeve en vele andere locaties.

Let op! Dit is een e-gift, je ontvangt de cadeaukaart per mail

  • Je kan maximaal 10.000 Miles per dag inwisselen.
Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk
Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk

Voorwaarden

Deze cadeaukaart is te verzilveren tot twee jaar vanaf aanschaf datum en kan in delen besteed worden bij één of meerdere van de aangesloten locaties. Voor een overzicht van deelnemende locaties, saldo-checker, geldigheid en volledige algemene voorwaarden kijkt u op www.beautycadeau.nl. De algemene voorwaarden liggen tevens ter inzage bij Hawk Commerce en zullen op verzoek kosteloos worden toegezonden.

Instructies

Het gebruik van uw BeautyCadeau eGift is heel gemakkelijk: presenteer de eGift vanaf uw telefoon of overhand de geprinte versie aan de medewerker en geef aan voor welke waarde u de eGift wilt verzilveren! De BeautyCadeau kaart kan in delen worden besteed bij een of meerdere aangesloten locaties. De lijst van deelnemende locaties kan veranderen, daarom adviseren wij u om www.beautycadeau.nl te checken voor een actueel overzicht van de deelnemende locaties. Let op: het is niet mogelijk uw BeautyCadeau eGift te verzilveren bij The Body Shop. Het is wel mogelijk om uw BeautyCadeau eGift online te verzilveren bij Rituals. U dient het kaartnummer en de pincode zonder spaties in te vullen onder het kopje 'betaalmogelijkheden' waar u kiest voor de BeautyCadeau kaart.