Podium Cadeaukaart

10 . 00
Helaas, uitverkocht
0.00 + 2000 Air Miles
0.00 + 2000 Air Miles
10 . 00
Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.

Wissel je Miles in voor een Podium Cadeaukaart. Selecteer de gewenste waarde. Je kan kiezen uit:

  • 2.000 Miles + 0 EUR -> €10
  • 4.000 Miles + 0 EUR -> €20

Iemand verrassen met een live beleving waarover nog maanden nagepraat wordt? Dan geef je Podium Cadeaukaart, het ideale cadeau voor iedereen die van theater, concerten en/of dans houdt. Deze kaart is te verzilveren bij ruim 300 verschillende podia door heel Nederland. Dat betekent dat er keuze is uit tickets voor maar liefst 30.000 verschillende voorstellingen per jaar. Of je nou houdt van cabaret, toneel, dans, jazz, klassiek of musical, er is voor ieder wat wils!

  • Je kan maximaal 10.000 Miles per dag inwisselen.
Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk
Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk

Voorwaarden

Indien je je Podium Cadeaukaart vooraf hebt geregistreerd, ontvang je bij diefstal of verlies gratis een nieuwe drie jaar geldige Podium Cadeaukaart. Registreer je kaart hier gratis. Zo is je cadeaukaart verzekerd tegen diefstal of verlies. 

Is je geregistreerde Podium Cadeaukaart gestolen of zoekgeraakt? Neem contact op met de klantenservice. Zij zullen een controle doen op je persoonsgegevens en wanneer van toepassing een nieuwe kaart toesturen. https://www.podiumcadeaukaart.nl/algemene-voorwaarden 

Verzilver instructie

De Podium Cadeaukaart is bij meer dan 300 podia in Nederland inwisselbaar voor toegangsbewijzen voor uiteenlopende podiumkunsten. 

Kijk op www.podiumcadeaukaart.nl/verkoop-en-verzilverpunten voor alle verzilverpunten of kijk in onze uitgaans agenda voor meer tips. 

Hier zie je bovendien of de Podium Cadeaukaart alleen inwisselbaar is aan de kassa of ook via de website van het podium van jouw keus.

Verzilver je de cadeaukaart aan een kassabalie, dan dien je een uitgeprinte versie van je e-card of de e-mail op je telefoon tonen. Je moet altijd zowel een kaartnummer als een veiligheidscode (pincode) kunnen tonen. Deze staan op de e-card vermeld. 

Indien je de cadeaukaart online inwisselt, dien je naast de streepjescode ook altijd de veiligheidscode in te voeren. De zes-cijferige veiligheidscode (ook wel pincode genoemd) staat vermeld in de e-card.