Zalando Cadeaukaart

15 . 00
Helaas, uitverkocht
0.00 + 3000 Air Miles
0.00 + 3000 Air Miles
15 . 00
Dit product is niet meer online te koop, verzilveren van de eerder gekochte voucher in de winkel is wel mogelijk.

Wissel je Miles in voor een Zalando cadeaukaart. Selecteer de gewenste waarde. Je kan kiezen uit:

 • 3.000 Miles + 0 EUR -> €15
 • 4.000 Miles + 0 EUR -> €20

Spaar met Miles voor een Zalando cadeaukaart. Bij Zalando is er op het gebied van mode voor elk wat wils, van high-fashion- tot mainstream merken. Welke stijl je ook hebt, bij Zalando kan je terecht voor de mooiste kleding, accessoires, schoenen en sportkleding! Laat je inspireren en shop de nieuwste trends op zalando.nl of in onze Zalando app. Bij Zalando betaal je bovendien niets voor de verzending en heb je zelfs 100 dagen de tijd om je bestelling kosteloos te retourneren.    

 • Dit product kan je maximaal 3 keer per dag aanschaffen vanwege het maximaal in te leveren Miles per dag.
Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk
Dit product wordt aangeboden door: Blackhawk

Voorwaarden

1. Zalando cadeaubonnen worden uitgegeven door Zalando Payments GmbH. Zalando Payments GmbH is een instelling voor elektronisch geld met vergunning in Duitsland. Maar Zalando cadeaubonnen zijn geen elektronisch geld.

De Zalando cadeaubonnen zijn geen elektronisch geld maar niet-gereguleerde opgeslagen waarde. Dit betekent dat Zalando cadeaubonnen niet onder toezicht staan van de bevoegde toezichthoudende autoriteit en de wettelijke bescherming voor elektronisch geld niet van toepassing is. U hebt niet het recht om ze in te wisselen voor contant geld.

2. Zalando cadeaubonnen kunnen worden ingewisseld op www.zalando.nl en op de Zalando-app voor de aankoop voor producten die in aanmerking komen en die worden aangeboden door Zalando SE of andere verkopers (Zalando partners). Goederen en diensten die in aanmerking komen, zijn producten bedoeld voor het uiterlijk van iemand (bijv. kleding, schoenen). Meer informatie vindt u hier. Een Zalando cadeaubon kan niet worden gebruikt om een andere Zalando cadeaubon te kopen.

3. Zalando cadeaubonnen zijn geldig voor een periode van 5 jaar vanaf de aankoopdatum. Inwisselen in contant geld of restitutie in het geval van verlies of schade is niet mogelijk.

4. Zalando cadeaubonnen zijn beperkt tot een maximumwaarde van € 200,- per Zalando cadeaubon en een maximumwaarde van € 200,- aan Zalando cadeaubonnen per aankoop. Het is mogelijk om per aankoop verschillende Zalando cadeaubonnen te kopen met een maximumwaarde van € 200,- in totaal. Een resterend bedrag op uw Zalando cadeaubon kan worden gebruikt voor toekomstige aankopen. De maximumwaarde van Zalando cadeaubonnen die kan worden gebruikt is € 5000,- per kalendermaand. De maximumwaarde van cadeaubonnen die kan worden gekoppeld aan uw klantenaccount is € 5000,- per kalendermaand.

5. De Zalando cadeaubon wordt meestal binnen 24 uur na aankoop geactiveerd.

6. Zalando cadeaubonnen kunnen alleen vóór uw bestelling worden gebruikt en niet met terugwerkende kracht.

7. Als u uw bestelling annuleert of goederen retourneert waarvoor u een Zalando cadeaubon hebt ingewisseld, wordt het betaalde bedrag teruggestort op uw Zalando cadeaubon en beschikbaar gesteld voor toekomstige aankopen. Als u goederen retourneert waarvoor u gedeeltelijk hebt betaald met een Zalando cadeaubon, wordt de aankoopprijs van alle goederen die u houdt en die in aanmerking kwamen voor aankoop met een Zalando cadeaubon eerst betaald door de Zalando cadeaubon in te wisselen. Het resterende restitutiebedrag wordt terugbetaald via de andere betaalmethode waarvan u gebruik hebt gemaakt.

Instructies

Hoe kan je jouw Zalando Cadeaubon inwisselen?

1. Kies jouw favoriete item uit ruim 1.500 top-fashionmerken en ga verder met bestellen.

2. Ga naar zalando.nl of de Zalando app en log in op ‘Mijn Zalando‘.

3. Kies in het linkermenu ‘Mijn cadeaubon‘. Hier kan je de kortingscode invoeren en het tegoed wordt automatisch aan je account gekoppeld. Je kan de kortingcode ook inwisselen tijdens de laatste stap van het bestelproces. Voer de code in het veld ‘Kortingscode inwisselen‘ in en druk op de knop ‘Kortingscode gebruiken’. Het te betalen bedrag wordt direct verrekend met je korting. Het resterende bedrag zal automatisch op je account worden bijgeschreven.

Voor meer informatie over de algemene voorwaarden ga je naar zalando.nl/voorwaarden-cadeaubon

Veelgestelde vragen

 • Ik heb al Miles ingewisseld in de winkel of online en zit aan het max. aantal in te wisselen Miles per dag. Hoe kan ik alsnog een cadeaukaart met Miles aankopen?
  • Log uit en koop dan opnieuw een cadeaukaart aan. Er zal nu om je Air Miles inloggegevens gevraagd worden zodat je meer cadeaukaarten kan aanschaffen.
 • Kan ik meer Miles inwisselen voor meer cadeauwaarde?
  • Nee, het is niet mogelijk om meer Miles in te wisselen voor een hogere waarde. Wel kan je meerdere cadeaukaarten bestellen en deze vouchercodes gebruiken bij je bestelling op de website van Zalando. Je kan een kaart van 15 euro of 20 euro aankopen. In totaal kan je voor 25 euro aan cadeaukaarten per dag aankopen met je gekoppelde Bonuskaart. Wil je er meer kopen, log dan in met je Air Miles gebruikersnaam en wachtwoord.
 • Hoeveel Air Miles kan ik inwisselen voor een Zalando cadeaukaart?
  • Je kan 2 verschillende Zalando cadeaukaarten kopen: --> 3000 Miles 15 euro --> 4000 miles 20 euro

Klik hier voor alle veelgestelde vragen.