Wat is het verschil tussen een open of gesloten dakdrager? 

Een gesloten dakdrager is direct aan het dak van de auto vast gemonteerd en is gesloten. Er zit geen ruimte tussen het dak en de railing van de dakdrager. Bij een gesloten dakdrager is het niet mogelijk om jouw hand tussen de railing en het dak te leggen. 

Een open dakdrager is niet direct aan het dak van de auto vast gemonteerd. Er zit ruimte tussen het dak en de railing van de dakdrager. Hierdoor is het dus mogelijk om jouw hand tussen de railing van de dakdrager en het dak te leggen.  

  • Het verschil tussen een open of gesloten dakdrager is dus de ruimte die tussen de railing van de dakdrager zit en het dak

Helaas is het niet mogelijk om te kiezen tussen een soort dakdrager. Het is namelijk afhankelijk van jouw auto of jij een open of gesloten dakdrager nodig hebt. 

Benieuwd of jouw auto een open of gesloten dakdrager nodig heeft? Zoek hieronder het merk op van jouw auto en bekijk welk type dakdrager geschikt is voor jouw auto. 

Staat jouw auto hieronder niet vermeld? Neem dan contact op met verkoop@harvestbv.nl o.v.v. merk, model, aantal deuren en de bouwjaar. Havest Automotive B.V. zoekt voor jou uit, of jouw auto een open of gesloten dakdrager nodig heeft. 

  • Heeft jouw auto een glad dak, zonder montagepunten? Dan is het helaas niet mogelijk om de dakdragers uit de Vakantieshop te monteren op jouw auto.